Porodnice Opava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1017
22.8.10 21:25

Opava

Ahojte maminky, chtěla jsem se zeptat kdo má zkušenosti s opavskou porodnicí? Jak jste byli spokojené? A kdy je potřeba dopředu se v porodnici přihlásit? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
22.8.10 21:32

Hlásit se dopředu není třeba. Spokojenost veliká, luxus. Pokoje po dvou, nadstandart neporadím - nevím. Sestřičky hodné, doktoři taky, jen ty rady by si mohli kapku sjednotit. Myslím laktační poradkyně - setřičky. Když jedna setra řekne „hot“, druhá by neměla „čehý“. Prvorodičky jsou pak trochu zmatené. Ale jinak za mě spokojenost. :palec:

http://www.nemocnice.opava.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
23.8.10 06:57

Ahoj

rodila jsem tam v červnu 2007 a velká spokojenost,jen mi teda poslali manžu domů,že ještě nerodím a pak to málem nestihl zpět.Takže příště tam semnou prostě bude od začátku.Na šestinedělí v pohodě,krom jedné laktační poradkyně- sestry,která mě trochu psychicky zbourala.Měla jsem problém s přisátím malého,ale poradila jsem si i bez ní a naštěstí pak už nesloužila :mrgreen: Jinak opravdu supr.Doktoři na 1.Teď budu rodit koncem listopadu a budu rodit opět tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
24.8.10 12:25

Holky díky za příspěvky, já taky slyšela jen chválu. Tracy, tak až budeš mít porod v listopadu za sebou, tak napiš :-).
A od kdy se můžu přihlásit na předporodní kurzy? Atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
24.8.10 17:15

Ankar no jestli si vzpomenu … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
21.10.10 08:47

oživuju téma :)

za měsíc mě to čeká tak se chci zeptat těch kdo rodil v Opavě tento rok co dávají v porodce a co si brát sebou?Když jsem tam rodila v roce 2007 tak dávali ručníky,košile pro maminku a pro miminko kosmetiku a oblečení.Brala jsem si tudíž sebou pouze ubrousky,plínky a krém na dupku pro mimčo.Je to tak stále?A nevíte kolik stojí teď nadstandart?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
7.7.11 07:30

Kolik stojí nadstandrad teda nevím :D Ale do opavské porodky potřebuješ plíny, vlhčený ubrousky, krém na dupku (od všeho dostaneš vzorky, ale malinkaté, pokud budete muset být dýl v nemocnici tak ti nevystačí) a znát budoucího pediatra včetně adresy :wink:

• Citovat
  • Upravit
3
13.2.12 19:05

ahoj holky tak ja jsem rodila v opavě v roce2004 a byla jsem maximalně spokojena. sestřičky i doktoři byli skvěly. ted mě to čeka skoro po osmi letech znovu a opět se vracím do opavy do porodnice a doufam, že naposledy. všem mužu tuto porodnici doporučit. pokoje jsou krasne po dvou takže klideček jak pro vas tak miminko. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marťa2012
5.6.12 11:15

Marťa

rodila jsem v opavě po novem roce 2012, odděleni je kompletne rekonstruovano, i kdyz vlastne sma nevim proc, protoze je budova i tak cela nova a krasna… pokoje jsou dvouluzkove, kazdy ma supr novou LCD televizi :D nadstandardy maji myslim tri, vsechny bylii obsazene, kdyz jsem tam byla ja, ale jeden se z nich behem me hospitalizace uvolnil, tak jsem dva dny byla i ta. Nadstandart je novy a krasny, je to jako kompletne vybaveny byt 1+1 :D :D :D naprosta spokojensot se vsim. Cena je 500kc za noc, muze tam s vami byt i manzel i prespavat za 200kc za noc, to ja ale nechtela. kazdopadne ale, moc se mi porod v opave libil a doporucuji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
5.6.12 14:27
@marťa2012 píše:
rodila jsem v opavě po novem roce 2012, odděleni je kompletne rekonstruovano, i kdyz vlastne sma nevim proc, protoze je budova i tak cela nova a krasna… pokoje jsou dvouluzkove, kazdy ma supr novou LCD televizi :D nadstandardy maji myslim tri, vsechny bylii obsazene, kdyz jsem tam byla ja, ale jeden se z nich behem me hospitalizace uvolnil, tak jsem dva dny byla i ta. Nadstandart je novy a krasny, je to jako kompletne vybaveny byt 1+1 :D :D :D naprosta spokojensot se vsim. Cena je 500kc za noc, muze tam s vami byt i manzel i prespavat za 200kc za noc, to ja ale nechtela. kazdopadne ale, moc se mi porod v opave libil a doporucuji. :srdce:

to ti upřímně závidím, já rodila zrovna během rekonstrukce a to byl mazec, sestěhovali 2 odd. do jednoho, na pokoji jsme byly tři, nedalo se hnout a byly slyšet zbíječky :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková