Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte maminky, chtěla jsem se zeptat kdo má zkušenosti s opavskou porodnicí? Jak jste byli spokojené? A kdy je potřeba dopředu se v porodnici přihlásit? Díky
Hlásit se dopředu není třeba. Spokojenost veliká, luxus. Pokoje po dvou, nadstandart neporadím - nevím. Sestřičky hodné, doktoři taky, jen ty rady by si mohli kapku sjednotit. Myslím laktační poradkyně - setřičky. Když jedna setra řekne „hot“, druhá by neměla „čehý“. Prvorodičky jsou pak trochu zmatené. Ale jinak za mě spokojenost. ![]()
Ahoj
rodila jsem tam v červnu 2007 a velká spokojenost,jen mi teda poslali manžu domů,že ještě nerodím a pak to málem nestihl zpět.Takže příště tam semnou prostě bude od začátku.Na šestinedělí v pohodě,krom jedné laktační poradkyně- sestry,která mě trochu psychicky zbourala.Měla jsem problém s přisátím malého,ale poradila jsem si i bez ní a naštěstí pak už nesloužila
Jinak opravdu supr.Doktoři na 1.Teď budu rodit koncem listopadu a budu rodit opět tam ![]()
Holky díky za příspěvky, já taky slyšela jen chválu. Tracy, tak až budeš mít porod v listopadu za sebou, tak napiš
.
A od kdy se můžu přihlásit na předporodní kurzy? Atd.
oživuju téma ![]()
za měsíc mě to čeká tak se chci zeptat těch kdo rodil v Opavě tento rok co dávají v porodce a co si brát sebou?Když jsem tam rodila v roce 2007 tak dávali ručníky,košile pro maminku a pro miminko kosmetiku a oblečení.Brala jsem si tudíž sebou pouze ubrousky,plínky a krém na dupku pro mimčo.Je to tak stále?A nevíte kolik stojí teď nadstandart?
Kolik stojí nadstandrad teda nevím
Ale do opavské porodky potřebuješ plíny, vlhčený ubrousky, krém na dupku (od všeho dostaneš vzorky, ale malinkaté, pokud budete muset být dýl v nemocnici tak ti nevystačí) a znát budoucího pediatra včetně adresy ![]()
ahoj holky tak ja jsem rodila v opavě v roce2004 a byla jsem maximalně spokojena. sestřičky i doktoři byli skvěly. ted mě to čeka skoro po osmi letech znovu a opět se vracím do opavy do porodnice a doufam, že naposledy. všem mužu tuto porodnici doporučit. pokoje jsou krasne po dvou takže klideček jak pro vas tak miminko.
![]()
rodila jsem v opavě po novem roce 2012, odděleni je kompletne rekonstruovano, i kdyz vlastne sma nevim proc, protoze je budova i tak cela nova a krasna… pokoje jsou dvouluzkove, kazdy ma supr novou LCD televizi
nadstandardy maji myslim tri, vsechny bylii obsazene, kdyz jsem tam byla ja, ale jeden se z nich behem me hospitalizace uvolnil, tak jsem dva dny byla i ta. Nadstandart je novy a krasny, je to jako kompletne vybaveny byt 1+1
naprosta spokojensot se vsim. Cena je 500kc za noc, muze tam s vami byt i manzel i prespavat za 200kc za noc, to ja ale nechtela. kazdopadne ale, moc se mi porod v opave libil a doporucuji. ![]()
@marťa2012 píše:
rodila jsem v opavě po novem roce 2012, odděleni je kompletne rekonstruovano, i kdyz vlastne sma nevim proc, protoze je budova i tak cela nova a krasna… pokoje jsou dvouluzkove, kazdy ma supr novou LCD televizinadstandardy maji myslim tri, vsechny bylii obsazene, kdyz jsem tam byla ja, ale jeden se z nich behem me hospitalizace uvolnil, tak jsem dva dny byla i ta. Nadstandart je novy a krasny, je to jako kompletne vybaveny byt 1+1
![]()
![]()
naprosta spokojensot se vsim. Cena je 500kc za noc, muze tam s vami byt i manzel i prespavat za 200kc za noc, to ja ale nechtela. kazdopadne ale, moc se mi porod v opave libil a doporucuji.
to ti upřímně závidím, já rodila zrovna během rekonstrukce a to byl mazec, sestěhovali 2 odd. do jednoho, na pokoji jsme byly tři, nedalo se hnout a byly slyšet zbíječky ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.