Porodnice U Mulačů, Plzeň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2426
17.8.10 09:47

Porodnice U Mulačů, Plzeň

hezký den všem,
ráda bych se Vás maminky zeptala jak jste buď vnímaly porod U Mulačů (kde bych ráda rodila v prosinci 2010) a nebo zda-li přemýšlíte také právě o možnosti rodit právě U Mulačů?
Moc děkuji za všechny informace, jaké pocity jste měly před porodem z personálu (přístup, komunikace, vysvětlení), jak probíhal porod a co po porodu (péče sestřiček, návštěvy, apod.). Děkuji moc, čekáme s partnerem první miminko a radši bych chěla k Mulačům, jen obě mé kamarádky, rodící U Mulačů mi trochu odrazují, že by s druhým dítkem k nim rodit nešly, tak bych chtěla znát názory další, ne jen 2. Díky a hezký den, Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.8.10 11:25

Ahojky Jitko,

já nevím, ono je asi všude něco. Moje sestra rodila na Slovanech a taky to nebylo úplně ideální. Dokonce si jí spletli s jinou maminkou a řekli jí, že je miminko mrtvé, ještě než se narodilo a když jim říkala, že to není možné, že ho viděla před chvílí na UTZ, řekli bohužel. No a pak se jí přišli omluvit, že se jí spletli… Největší chválu jsem slyšela na Lochotín. Ale kritika je na všechny, takže si asi nevybereš… Přeji pohodový porod!!!!
Jitka Hr. píše:
hezký den všem,
ráda bych se Vás maminky zeptala jak jste buď vnímaly porod U Mulačů (kde bych ráda rodila v prosinci 2010) a nebo zda-li přemýšlíte také právě o možnosti rodit právě U Mulačů?
Moc děkuji za všechny informace, jaké pocity jste měly před porodem z personálu (přístup, komunikace, vysvětlení), jak probíhal porod a co po porodu (péče sestřiček, návštěvy, apod.). Děkuji moc, čekáme s partnerem první miminko a radši bych chěla k Mulačům, jen obě mé kamarádky, rodící U Mulačů mi trochu odrazují, že by s druhým dítkem k nim rodit nešly, tak bych chtěla znát názory další, ne jen 2. Díky a hezký den, Jitka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
17.8.10 12:42

ahoj Andílku,
děkuji Ti za informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.8.10 14:00

Jitko Hr. Já chci také rodit u Mulačů,mám tam svého gynekologa a chodím k němu celé těhotenství,takže bych taky ráda rodila tam,moje mamka tam rodila mě i ségru a chválila si to tam.To víš,to máš všude,v každé porodnici je plus a mínus,někdo si to tam chválí a jiná by tam nešla ani za nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
17.8.10 17:20

díky za info,
ráda bych k nim chodila na předporodní kurzy, jen se dovolat té PA :oops:
e-mail jsem na ně žádný nenašla a mobil nezvedá…že by na dovolené? číslo je snad ale službení, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
17.8.10 17:23

Jenny, bduu ráda, když pak poreferuješ, jaké to bylo U Mulačů :palec: díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.8.10 18:08

Jitko,určitě pak poreferuju,jaké to bylo u Mulačů,je to mé první těhotenství,tak už začínám být trošku nervozní,bojím se porodu,abych všechno zvládla a tak.Už víš,co čekáš,jestli holčičku nebo chlapečka?My čekáme holčičku :srdce:
Na internetu jsem našla akorát číslo na předporodní kurz
776 617 167.Můžu se ještě zeptat ségry,jestli to číslo je pořád stejný,my jsme totiž taky chodily na ten kurz spolu,protože ségra rodila už v květnu(ale na Lochotíně)ale na kurz jsme chodily do Mulačovy nemocnice,tak až s ní budu mluvit,tak se jí zeptám,jestli má to číslo na paní,co kurz vede,ještě v mobilu,nevím,jestli ho už nevymazala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
17.8.10 20:03

Jenny, zatím se nám mrňousek neukazuje, jak bysme chtěli :roll: . Nejdříve během ultrazvuku se ukazovalo mimi krásně, ale doktor se nevšimnul (měřil něco jiného) a když jsem se už optala, mimi se otočilo a ukázalo nám akorát zadek :wink: . Při druhé návštěvě sedělo, s doktorem jsme se shodli na tom, že je to meditační pozice :mrgreen: a mezi zkříženýma nožičkama jsme opět neviděli nic :lol: . Sice si něco brumlal pod vousy, že asi tuší, ale stoprocentně za to do ohně ruku nedá, takže zatím neřekl nic. Nyní se chystáme 25.8. na 4D ultrazvuk do Černic, tak snad už se mimi umoudří a ukáže se v plné parádě a my budeme moci konečně mrňouskovi říkat jménem a nakupovat a nakupovat :dance: .
Když jsem zprávu o našem meditačním dítku říkala partnerovi, jeho reakce hned byla: „Jojo, tak to bude dítě po tobě.“ (také totiž medituji :-D ). Tak jsem opět od doktora odcházela vysmátá a šťastná, i přesto, že stále zatím nevíme, co čekáme. nic moc zatím nenakupujeme, když nevíme, zda růžovou nebo modrou :think: , takže kupujeme žloutou, zelenou, bílou…

Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.9.10 13:58

Dobrý den,já jsem se Vás chtěla zeptat,jestli jste se už dovolala k těm Můlačům té porodní asistentce.Já mám termím 29.11. a volala jsem jí v srpnu,to mi řekla,že přes prázdniny kurzy nejsou at zavolám v září.Tak tam volám celý týden a paní to nezvedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
3.9.10 14:01

ahoj,
voláte na číslo 776617167? nebo ještě zavolejte 377 677 182

PA Hodinářová

zatím jsem s dotyčnou PA nemluvila.
dejte mi pak též vědět, díky, Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1barenka29
15.10.10 16:07

Mila Jitko U Mulaču sem rodila sve 4te ditě a sem moc rada že sem se nakonec po velkem zvažovani rozhodla pro tuto porodnici byla sem tam nad miru spokojena je tam moc super personal hlavně na sale moc přijemny sestřičky. Sem z Jižnich čech proto byly obavy ale opravdu sem byla moc spokojena. Držim palečky s pozdravem Bara

• Citovat
  • Upravit
cusinkapd87
30.10.12 12:51

Ahoj

Ahoj holky ja by sem taky chtela rodit u mulaču, nevite nahodou nektera s vas co si tam vzit sebou pro sebe i pro mimi? je to moje prvni detatko a ja vubec netusim co sebou… :cert: a chce se vas zeptat budete si tam brat porodni plan?? všude o tom pišou..

• Citovat
  • Upravit
veselá katrin
30.11.12 12:59

ahojky

Milé maminky, budu rodit koncem ledna nebo začátkem února a chci rodit u Mulačů, chtěla bych vědět některé názory maminek, které už mají zkušenost od Mulačů, co je třeba si vzít s sebou pro mimi a pro sebe do porodnice???děkuji moc za info, Katka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.20 13:04

Vaše zkušenost - porod U Mulačů

Ahoj holky,

oživuji starší diskuzi, přemýšlím, jestli rodit U Mulačů v Plzni. Jakou máte s touto porodnicí zkušenost? Je možné tam mít nadstandard? Byly jste spokojené?

Budu ráda za vaše zkušenosti, rodím už za měsíc. :)

Děkuju. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková