Porodnice Podolí, nebo Apolinář?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9306
10.8.10 14:42

Porodnice Podolí

Ahojík holky! :hug:

Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti z porodnicí v Podolí? Já prvně rodila u Apolináře a musím říct, že i když jsem chtěla jít i po druhé, tak se mě tam teď moc nechce. Jestli to bylo tím, že jsem rodila na Vánoce ale lidi šílenost,tak porod bych brala, měla jsem ho takový divočejší, ale to 6 nedělí, to bylo šílený, když jsem šla za sestřičkou jí poprosit s kojením a ona mě řekla, " už zase??? furt tady někdo otravuje " tak to teda mě odradilo, a zbytek dní jsme tam probrečela a jelikož bych teď chtěla se dost tomu kojení věnovat, dost mě to jejich chování odradilo. Vím, že všude je někdo, což je mi jasně. Jak to tam probíhá? Máte svůj pokoj porodní? A co mě teda dost odradilo to, že mi v porodce dr neřekla, že má kluk zlomenou klíční kost, řekla, že to je " jen " nateklé a že můžu na tu stranu polohovat! :pocitac:

A jak probíhá kontrola v porodce, od kdy se tam chodí? Já k Apolináři chodila od 35týdne.

Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
10.8.10 14:54

VYBORNY! JA RODIT tak priste urcite Podoli, mluvi za vse rodit se 140kg prirozene bez epiduralu bez stehu, no mozna nejake vnitrni.. i sestinedeli vyborny,akorat to jidlo ale to se da prezit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 14:56

To jídlo je všude asi stejný, a to mě nějak neštve, tak je to nemocnice tak je mi jasný, že domáci svíčková tam nebude. :mrgreen: U apolináře taky nic moc, hlavně maso, ale co.. přežit se to dá.

Já právě jednou četla, že kdo chce do porodky " někam " at si tam nejdřív zavolá jak jsou příjemný. A já to teď udělala a zvedla to užasná sestřička, pochválila mě, že jsem teprve 6+6 a že už takhle se o to zajímám, no prostě takhle pani tam být se mnou tak jí snad líbám zadek :lol: Řekla mi že ať si zavolám 13+0 a že mi řekne kdy mám přijet. Fakt jako hrozně příjmená pani! A když jsem tenkrát volala prvně do Apolináře tak byla příjemná jak vosina v prd.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.8.10 14:58

Ahoj. Doporučuju mrknout sem https://www.emimino.cz/…nice/podoli/
Já v podolí rodila, kamarádka zas u Apolináře. Myslím že hodně záleží,na koho tam zrovna narazíš :-( Ale já v Podolí byla maximálně spokojená už jen kvůli vlastním soukromým porodním pokojům. Žádné kóje oddělené hadrem. Manžel byl pocelou dobu od příjmu se mnou.Porpdní pokoje mají vlastní koupelnu, po porodu dítě nikam neodnáší..vše je na pokoji. Po zašití a prohlídce nám tam miminko s manželem nechali a my se mohli kochat asi hodinku,pak nám dovezli královskou hostinu :D Jo a hned jsme vlastne po porodu zkoušely přikládat miminko k prsu. Jediné co mě u porodu zklamalo,je to, že se nezeptali manžela,jestli přestřihne pupeční šňůru a střihli to za něj :( :cry:
Co se týká péče na šestinedělí,tak si taky nemůžu stěžovat. Sestřičky byly ochotné a vždy poruce :-)
Jen teda je to mazec se ted do Podolí zaregistrovat, to jsem já nezažila 8-o http://www.upmd.cz/?….
Držim palce,ať se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 15:01

Mici děkuji moc za super popsání. To že máš miminko po porodu vlastně hned u sebe, nikam ho neodnáší tak to je bezvadný!! Jud to pročíst! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 15:05

A taky se tam tak šíleně čeká třeba 3 hodiny před vyšetřením ke konci? :nevim: To je asi všude co? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
10.8.10 15:24

Taky jsem rodila v Podolí - před necelým měsícem, takže poměrně čerstvý zážitek. Do poradny jsem chodila od 35.tt a je fakt, že je to tam nadlouho. Ale jde to „ustát“ - já to absolvovala i se synem a zvládli jsme to :wink: . Jinak porodní pokoje naprosto super, je fajn, že to jsou opravdu oddělené místnosti i s koupelnou + WC. Partnera jsem u porodu neměla, ale ani mi to nepřišlo. Jednak jsem měla štěstí na PA a naprosto nepřekonatelnou žákyňku, která se o mě neustále starala (masírovala mi záda kvůli křížovým bolestem atd.) a jednak můj porod trval od prvních kontrakcí jen hoďku a půl :pankac: . Šestinedělí taky v pohodě - když si odmyslíš nemocniční prostředí a stravu :lol: . Ani mi nevadily společné sprchy a WC na chodbě. Za 4 dny jsem ve sprše nikoho nepotkala, ačkoliv jsem tam opravdu byla 4-5× denně :wink: .
Závěrem - Podolí můžu vřele doporučit :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9306
10.8.10 15:27

Děkuji moc! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.8.10 15:31

Já taky rodila v Podolí a maximální spokojenost :wink: Chodila jsem tam už dříve, do diabetologické poradny, nemůžu si stěžovat absolutně na nic. Původně jsem chtěla nadst. pokoj, ale bylo plno, nicméně i tak to bylo moc fajn. Porodní pokoj byl nádherný, nový, čistý, byla jsem myslím na 8. Ale jen pár hodin, pak jsem skončila akutním císařem pro možnou hypoxii malého. Takže za mě dostává Podolí 1 - jak porodnice jako taková, tak JIPka, šestinedělí.
Jinak v poradně jsem nikdy nečekala déle jak půl hodiny před sesternou a nikdy ne víc jak 3/4 hoďky - hoďku před vyšetřovnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 15:33

Holky a kámoška mi říkala že tam stojí fronty na registraci, pro razítko že tam stojíte půl dne?? :think: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
10.8.10 15:43

Houby půl dne - na registraci čekáš akorát tak ráno od 6 (někdo dřív) do 7.

• Citovat
  • Upravit
Any11
10.8.10 16:14
Šema píše:
Holky a kámoška mi říkala že tam stojí fronty na registraci, pro razítko že tam stojíte půl dne?? :think: 8-o

Jen proste musis prijit brzo rano. Uz se tam stoji fronta.

Ja si volala dva dny predem a sestricka mi rekla, jak to asi vidi.

• Citovat
  • Upravit
23033
10.8.10 16:38

cele puldne tezko, to uz by ses ani nedostala do te stastne 12, doporucuju vstat v pul 6 aby tam clocvek do te 6 hodiny dojel, jelikoz ja prijela v 06:05 a uz nas tam bylo 11:)

a v Podoli se bere pocet 12 rodicek na den a musi se jit registrovat v presne 14+0 na termin porodu:) nebo jak to bylo receno, http://www.upmd.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
10.8.10 17:48

Jo a teďka tam už je prý nalepenej papír na dveřích, kam se zapisuješ do pořadí po příchodu (aby se maminy nehádaly, která přišla dřív :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
9306
10.8.10 18:19

Holky hrozně díky za info a ještě mi řekněte jak to je z návštěvama? Prý se chodí normálně na pokoje dovnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková