Porodnice Podolí, nebo Apolinář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
11.8.10 17:35

Rodila jsem v Podolí v roce 2007, porodní sály jsou opravdu luxusní, jste v jedné místnosti a je tam opravdu klid, porod ale nepostupoval, tak nakonec skončil císařem, sestřičky na jipce opravdu úžasné, strávila jsem tam déle, neboť nebylo místo na oddělení šestinedělí, jakmile se uvolnilo tak jsem skončila na oddělení P2, dvoulůžkovém pokoji, ty sprchy a jídlo, to bych neřešila, ale přístup všech opravdu super, to si nemohu stěžovat, velice příjemné a vstřícné sestřičky i doktoři, teď čekáme druhé a jediná porodnice, která přicházela v úvahu byla ta v Podolí, registraci jsem si vystála, byla jsem poslední v řadě, po mě už nikdo nepřišel a to jsem se dostavila na půl sedmou (teď bych raději přišla dříve)a nastěstí to dopadlo dobře. Poprvé si mě tam pozvali ve 36 týdnu, objednaná jsem byla na osmou a jen do poradny a odcházela jsem v půl dvanácté, sice to déle trvá, ale zvládnout se to dá. Hned naproti u poraden je kantýna, kde se můžete občerstvit. Koukala jsem, že to trochu přestěhovali, je dobře, že ten monitor a poradny jsou hned u sebe, minule jsem musela jít nejprve nahoru na monitor a pak zase dolů do poradny. Sestřičky i doktorky v poradně jsou velice milé. Opravdu bych neměnila a vřele všem doporučuji Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.8.10 22:44

P1 je to uplne prvni odspoda, ted ale nevim, jestli je to uz prvni, nebo az druhe patro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
11.8.10 22:51

Ja rodila v podoli v loni v řijnu, nejprve jsem byla jednu noc na rizikovem oddělení pokoje super, uplne super sprchy vse nove, pak jsem sla na sal s akutnim cisarem, probudila se na jipu, to jeste bylo ok, no a na P2sestinedeli jsem mela nadstandart, veskery personal nemel chybu. Musim rict, ze vse bylo na profesionalni urovni,puvodne mi doporucovali porodnici v benesove, ale nakonec jsem byla rada, ze jsem vybrala podoli. Chodila jsem tam kvuli tehu cukrovce a pani doktorky uplne super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.8.10 20:02
Monjie píše:
na nadstandardu muze s tebou byt neomezene… i tam jist

i spát :)

já ho ani moc nechtěla, ale Vojta se narodil v pátek, tak jsme So a ne strávili s manželem spolu tam, v pondělí šel do práce (a služby) a v úterý si pro nás přijel (jj, pryč jsou doby, kdy měl po službě volno.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
13.8.10 08:44

Též budu rodit v Podolí. A jsem ráda, že jsem si tuto porodnici vybrala. A jestli tam vaří špatně? Jéééé, tak to mě vůbec netrápí. Já beztak nerada někde jím v cizím prostředí :lol: Takže se budu těšit na papů z domova ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
13.8.10 08:55

Šemo, já na Podolí nedám dopustit. Strávila jsem tam od nějakého 32tt skoro zbytek těhu. Měla jsem vysoké tlaky, natek nohy příšerným způsobem, malá měla patné monitory. A příště budu rodit opět tam a nikam jinam mě nikdo nedostane. Bydlíme v Bratislavě, manžel pracuje ve Vídni, ale těhu jsem prostě chodila v ČR a rodit jsem chtěla taky jenom tady v Podolí. Malou mi tam doslova zachránili. Rodit o den déle, tak už tady není. Přístup všech doktorů skvělý. Sestřičky i PA úžasné. Skvělé lůžkové oddělení, na porodním sálku i pak na šestinedělí. Já teda byla na nadstandardu, takže nmohu říct jak to vypadá na klasickým, ale byla jsem se tam mrknout a nic hrozného jsem neviděla. Joo, jídlo nic moc, stejně mi nosili z domova a občas se to tam dalo i jíst. Sálky tam jsou porodní krásné, nové a moderní. Jdeš na přípravnu, pokud jí stihneš, já jí nestihla, porodila jsem za 2,5 hodiny. Dolehla jsem na sálku na lůžko a za půl hodiny byla malá na světě. Pak tě tam s manželem ještě nechají asi dvě hodinky a chvilku s malou. Tu pak odnesli na prohřátí do inkubátoru a pořádně prohlédnout. Měla zkaženou plodovku v 37tt a špatné ozvy, padaly jí při porodu. Pak mi jí donesli na pokoj a už jsem jí z ruky nedala. Všude jsem byla s ní, jen na očkování a odstranění pupeční šňůry si jí vzali, ale hned přinesli. S kojením mi tam také dost poradili a pomohli. Malá byla hladová už druhý den a já ještě neměla mlíko, ořvala jsem to šíleně, když jsem viděla jak malá řve hlady, ale nosili jí tam MM z banky a podávali stříkačkou s prstem což velice oceňuju. Pak jsme se rozkojili a dobrý. Za mne jedině Podolí.

• Citovat
  • Upravit
9306
13.8.10 20:22

Děkuji všem za písání! :srdce:

caty jsem ráda že to takhle dobře dopadlo, a máte to nakonec zmáknutý na 1* :srdce: Ať jste zdravoučký a malá vám dělá jen samou radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
18.8.10 14:15

Ahoj holky, chci se zeptat, jsem v 8tt, a jestli zítra dopadne ok vyšetření, prý se v Praze musíte hlásit co nejdřív tj. ideál do 12 týdne do porodnice. Chodím nyní do Medi v Bulovce, ale nejsem tam úplně spokojená, je možnost už i v takovém ranném těhotenství chodit na vyšetření a UTZ do Podolí??? Jako nějak se tam přihlásit a chodit tam jako „ke svému gynekologovi“? Nebo tam lze chodit až v pokročilejším stádiu těhu a ty předporodní vyšetření.

Díky za info, doufám že ten dotaz je trochu srozumitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.8.10 01:11

Prosím, která pojišťovna ti proplatila pobyt na nadstandartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.8.10 02:20

žádná pojištovna pobyt na nadstandardu neproplácí, jde to z vlastní kapsy

• Citovat
  • Upravit
Caty
19.8.10 02:22

Maro, v podolí se registruje přesně ve 14 plus nula a chodíš ke svému dr a až ve tetím trimestru, nevím kdy přesně, já chodila kvůli problémům dřív ke svému dr kde jsi registrovaná

• Citovat
  • Upravit
catie
19.8.10 14:29

Maro, jak pise Caty, v Podoli registrujou presne v 14+0, ani o den driv, ani o den pozdej. Nejlepsi je si tam zavolat, zeptaji se te na termin porodu z tehotenske karticky a reknou, kdy presne mas prijit. A jestli karticku jeste nemas, tak to neva, ja jsem ji dostala ve 12tt a zaregistrovala se v Podoli v pohode.

Co se tyce gynekologicke pece, nejlepsi by bylo tam zavolat a zeptat se. Ja jsem se dneska ptala sve gynekolozky, od kdy mam zacit chodit do Podoli a rekla mi, ze od 36tt.

• Citovat
  • Upravit
10482
21.8.10 10:12

před třemi lety se taky začínalo chodit do porodnice ve 36tt plus minus. registrace pouze 14+0, stačí si zavolat na kartotéku a řeknou ti, kdy si máš přijít, ale spočítat si to je fakt jednoduché.. ten den „D“ to chce ale před 6 ráno, i když otevírají až v 7.
(je to jak kdy, já přišla 5:40 a byla jsem pátá, kamarádka V 6 devátá ale poslední místo se obsadilo až v 6.45..)
teď je už na dveřích (lehce doprava jako kolem kartotéky..) seznam, kam se každý zapíše, jak přijde (takže tužku s sebou!) a paní pak volá podle jmen. takže se zapíše a můžeš se jít na hodinku projít po nábřeeží :) nemusíš si jako trotl hlídat místo a pak se bát, že tě někdo předběhne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.8.10 12:59

Maro, já do Podolí chodím na gyndu už 15 let, takže jsem tam byla od začátku těhotenství, od 14. tt jsem chodila ke svému i do poradny a od 20.tt mě přebrala poradna + jejich doktoři co jsou u porodu.
Zkus se zeptat na kartotéce, jestli berou nové pacientky.

Je fajn to mít všechno na jednom místě - kdyby něco, tak maj po ruce záznamy z mojí gynekologické i těhotenské karty, jsou tam všechny ultrazvuky, odběry, diabetologie, pohotovost a tak.

(Jen doufám, že až budu rodit, tak nebude stop stav :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
22.8.10 13:31

Ahoj holky,

máte některá termín kolem 9.12.? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková