Porodnice Podolí, nebo Apolinář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
15.1.14 14:34

Ahojky, poradit kde rodit je složitý, každý má jinou zkušenost a něco se někomu líbí a něco ne. Někdo nadává, někdo zase chválí. Já sem rodila v roce 2012 v Krči a maximální spokojenost ze vším. A když se kouknu na reference tak nic moc. Moje kamarádka rodila před 2 lety v Podolí a byl to průser za průserem. A ostatní třeba že výborný. Hold vždycky bude někdo chválit a někdo říkat že blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
15.1.14 14:35

@Maydee Kvůli hepatopatii vyvolávání tři týdny před termínem, tělo na to ale ještě nebylo připravené, takže neúspěšné a skončilo to císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
15.1.14 14:36

@Sanica Mě se tam až na nějaké drobnosti líbilo, takže bych asi chtěla znova do Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.1.14 14:40

@magdasch no právě, já mám jenom jednu zkušenost a nejde se podle ní řídit. Neříkám o ni nic špatného, já osobně sem tam nerodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
15.1.14 14:44

@magdasch podle me jsou ty 2 roky takove hranicni. Kdyz jsem v unoru z porodnice v Podoli odchazela, tak mi doktor rikal, ze dalsi dite nejdriv za 2 roky kvuli jizve. Takze si myslim, ze budou chtet spis cisare a nebo te minimalne nenechaji prenaset. Zkus jim tam poslat mail, jak se k tomu stavi :nevim:
Jinak taky si nemuzu stezovat, sice poradna otresna, ale pak samotny cisar a pece naprosto spickova :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
15.1.14 15:11

@marfra Ok, to je vlastně dobrý nápad se zeptat rovnou tam, asi už mi ty těhotenský hormony začínají lézt na mozek, že jsem na to nepřišla sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
15.1.14 15:16

@magdasch ja bych to probrala s vice dr. a s vice PA… kdo je na prirozene porody je Sobol (nekde jsem cetla clanek, ze je pro prirozeny porod po cisari)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
15.1.14 15:19

Mě jde teď hlavně o to, kam se zaregistrovat. Jsem v 11tt, takže už se mi pomalu krátí čas na rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
15.1.14 15:29

@magdasch no ja se registrovala do podoli s tim, ze uvidim mimoprazske porodnice v tom jsou v pohode..

ja bych nechodila k apolinari - nazor primare je desivy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
15.1.14 15:41

@Maydee Apolinář mě děsí sám o sobě, už jenom ta budova :P No, asi to tak udělám-když bude všechno v pohodě, tak můžu jít mimo Prahu, když to bude zase vypadat na císaře, tak vím, že v Podolí ho udělaj dobře..Akorát jsem si teď pročítala apeiro a tam psali, že v Podolí VBAC nepodporují (z pražských nikde kromě Bulovky), ale nevím, jak moc to jsou aktuální informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
15.1.14 15:45

@magdasch proste radi rezou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
15.1.14 15:47

@Maydee no, ale já se nechávám řezat nerada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.1.14 16:11

@magdasch mne dali v zari vybrat (3roky po cisari)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
15.1.14 17:57

@magdasch no to ja doufam, ze me rezat nebudou :D nikdy do me nikdo nerizl, tak snad nebudu mit premieru pri porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
16.1.14 08:52

@mooch To ráda slyším.
@Maydee Já předtím taky nikdy na žádné operaci nebyla, ani v nemocnici. Byla jsem z toho trochu v šoku, protože jsem se připravovala na přirozený porod a ono to dopadlo úplně jinak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková