Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
žirafííí píše:
Holky čtěte tohle bylo na porodnice Podolí - pozor ,pozor matky na upmd v podolí v Praze,je zde otřesná doktorka žáčková,která mi strašlivě zničila porod,celou mne naprosto zbytečně potrhala/ poranění hráze 3.stupně až ke konečníku a málem jsem vykrvácela/,následně mi zde v této porodnici bylo podvodem ukradeno dítě na základě falešného tvrzení 2 sociálních pracovnic,dodnes dítě díky jim nemám a nic mi není platné že existuje soudní rozhodnutí,že toto odebrání nemělo vůbec nastat,Každopádně si dávejte pozor na doktorku Žáčkovou,opravdu se jí to nepovedlo a personál porodnice se ke mne také nezachoval nejlépe,takže pokud nepatříte k horním desti tisíc této porodnici se raději vyhnětejako zdá se mi to pěkně jetý až nemožný , co si o tom myslíte ?
nevěřím ani za mák, jednak jsem tam rodila (a budu znovu), znám pár lidí, co tam pracovali, a taky znám nemocnice a tak.. jednoznačně je to poplašná zpráva.
Nataša píše:žirafííí píše:nevěřím ani za mák, jednak jsem tam rodila (a budu znovu), znám pár lidí, co tam pracovali, a taky znám nemocnice a tak.. jednoznačně je to poplašná zpráva.
Holky čtěte tohle bylo na porodnice Podolí - pozor ,pozor matky na upmd v podolí v Praze,je zde otřesná doktorka žáčková,která mi strašlivě zničila porod,celou mne naprosto zbytečně potrhala/ poranění hráze 3.stupně až ke konečníku a málem jsem vykrvácela/,následně mi zde v této porodnici bylo podvodem ukradeno dítě na základě falešného tvrzení 2 sociálních pracovnic,dodnes dítě díky jim nemám a nic mi není platné že existuje soudní rozhodnutí,že toto odebrání nemělo vůbec nastat,Každopádně si dávejte pozor na doktorku Žáčkovou,opravdu se jí to nepovedlo a personál porodnice se ke mne také nezachoval nejlépe,takže pokud nepatříte k horním desti tisíc této porodnici se raději vyhnětesouhlasim, nejenom, ze tam pracuji moje kolegyne z oboru, ale jsem si na 1000% jista, ze je to blbost
jako zdá se mi to pěkně jetý až nemožný , co si o tom myslíte ?
My také budeme rodit v Podolí. S těmi frontami na registraci také prtvrzuji, co je zde pasáno. Přijeli jsme tam se ženou někdy kolem 3/4 na 6 a už jsme byli asi 9., nebo 10. Ten kdo přišel po šeté už měl smolíka. Jinak jsme na tuhle porodnici sehnali asi nejlepší reference ze všech, proto jsme si jí vybrali, tak jsem zvědav, jak to bude probíhat ![]()
Ahoj holky,
také se chystám rodit v Podolí(únor 2011) a tak uvidíme jaké to tam bude. Asi všude se najde někdo z personálu kdo nemá svůj den, ale jsou tam snad i jiní ![]()
ono, že se žena u porodu potrhá, to se stát může i při dobře vedeném porodu, ale ty kecy o ukradeném dítěti..
to je pak jasné, odkud vítr vane.. navíc nevím jak vy, ale já se s někým, jako je sociální pracovnice, jaktěživ nesetkala (mimo soc odbor a UP, kvůli RD.. ) - a rozhdoně ne v Podolí..
mám hodně referencí na hodně porodnic od kamarádek a rozhodně můžu s čistým svědomím napsat, že právě zrovna v podolí nemusíte patřit „k horním 10tis“, nemusíte mít známosti apod., a péče bude perfektní.
tak ja musim rict,ze porodnice podoli je vyborna.rodila jsem tam 15.8.10 a nemam jedine vyhrady.sestricky byly mile se vsim poradili,muzu jen doporucit ![]()
kamikaa píše:
tak ja musim rict,ze porodnice podoli je vyborna.rodila jsem tam 15.8.10 a nemam jedine vyhrady.sestricky byly mile se vsim poradili,muzu jen doporucit
ahojky . chtěla bych se zeptat termín se mi pomalu blíží a já vbc nevim co budu do porodnice potřebovat pro mimi . na netu mají napsaný jen plenky , mohla by si mi prosím poradit? ![]()
Opravdu jen plenky, oblečení dostane od sestřiček a ty si pak přichystej jen oblečky na cestu domů. Jo a pokud chceš přebalovat s vlhčenýma ubrouskama, tak ty taky. Ale mají tam skvělý jednorázový žínky, i když jich je málo. Já je vždycky rozpůlila a vystačily mi.
mooch píše:
Opravdu jen plenky, oblečení dostane od sestřiček a ty si pak přichystej jen oblečky na cestu domů. Jo a pokud chceš přebalovat s vlhčenýma ubrouskama, tak ty taky. Ale mají tam skvělý jednorázový žínky, i když jich je málo. Já je vždycky rozpůlila a vystačily mi.
super , tak to děkuji ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11263.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11263.gif
Můžete mi prosím poradit, co si myslíte o předporodním kurzu v Podolí? Stále váhám, jestli se tam mám přihlásit nebo ne. Jak moc je pro mě jako prvorodičku důležitý, popř. pro partnera?
Díky za info.
Rachel78 píše:
Můžete mi prosím poradit, co si myslíte o předporodním kurzu v Podolí? Stále váhám, jestli se tam mám přihlásit nebo ne. Jak moc je pro mě jako prvorodičku důležitý, popř. pro partnera?
Díky za info.
Rozhodne ti nereknou nic moc vic, co si najdes na internetu, ale na druhou stranu mne se libilo, ze jsem se podivala na sal, a vyresila, kde je prijem a tak. ![]()
No my teprve uvidíme, jdeme na něj za týden v pátek, tak jsem na to také zvědavý. Pokud už jste ho někdo v tom Podolí absolvovali, tak bych také byl rád za nějaký ten názor ![]()
Mně se líbil, byla jsem sama, v první části se dozvíš o porodu, mrkneš na sál a druhá část je o kojení, ta mi docela pomohla, aspoň jsem pak nemusela otravovat sestřičky po porodu.
ac na Podoli nedam dopustit, tak me predporodni kurz moc nelibil..uprimne jsem si z nej nepamatovala nic, co bych pozdeji uplatnila ![]()
na saly jsme se nedostaly, porad bylo plno..
Obecne si myslim, ze jsou kurzy dobry, ale PA Mrkvickova me osobne nezaujala..
Musím taky připojit svůj názor! Podolí,Podolí - tam porody nebolí, jak píšou ve své brožůře
.. Doporučuju a určitě budu rodit zase tam
Je nutné si přivstat kvůli registraci.Porod mi vyvolávali, tak jsem se setkala i s personálem na rizikovém oddělení..Ležela jsem na operativním šestinedělí.. A super všichni tam
Porod jsme zvládli jen s porodní asistentkou a manžel mohl být se mnou celou dobu
Porodní pokoje luxus
Tak ze své zkušenosti mohu jen doporučit ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.