Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, take mam termín v říjnu a také jsem registrovana v Podoli. potvrdit jsem to byla nekdy před čtrnácti dny a kolem 15hod. Jsem tam byla uplne sama:-)
Asi je to o tom kolik se nas tam najednou sejde:) jsem zvedava az tam budu jezdit před porodem tam na ta vysetreni hodne holek psalo ze tam teprve cekaly…no uvidíme jestli se nam kocicka nenarodi dřív když se stále otviram napred nez mam…verim ze tam ještě chvilku zustane
Radka1979 to je zvlastni ze ti ho nikdo nedal když jsi se registrovala
je tam toto:
Co potřebujete, než k nám začnete chodit do prenatální poradny??
(oční, kardiologické, epilepsie, poruchy srážlivosti, diabetes, roztroušená skleróza apod)
Bude-li Váš ošetřující lékař plánovat Vaše předání do péče poradny pro těhotné v UPMD, zavolejte na telefonní číslo 296511411 a objednejte se.
Pro zajištění plynulého provozu v našich ambulancích je vhodné zavolat s předstihem dvou až tří týdnů, kdy snáze můžeme vyhovět Vašim požadavkům na termín, dobu, event. ambulanci konkrétního lékaře.
Mudr. Karel Buben
Vedoucí prenatálních ambulancí UPMD
Doc.MUDr.Jaroslav Feyereisl, CSc. ředitel UPMD
to je vše co tu píšou ![]()
@80katrin80 mám už nějak dost
, těším se na termín a mimčo, tehotenstvi už mě začíná zmahat ![]()
Holky, a v kolikatym jste?
Ja jsem taky zaregistrovana do Podoli, a vubec nevim, co me tam ceka
snad dobrej porod ![]()
Já jsem teď v 25tt. První dítě jsem rodila taky v Podolí a byla jsem tam spokojená. Poležela jsem si chvíli i na rizikovém, kde to je super, porodní sál se mi taky líbil, nakonec jsem skončila s císařem na operačním stole, ale tam jsem zase ocenila, že tam se mnou může být manžel. Akorát to šestinedělí nebylo nic moc-teda obyčejný pokoj. Po jedné noci tam jsem se dostala na nadstandard, kde už jsem byla spokojená. Doporučuju v tomhle případě nehledět na peníze a ten nadstandard si zaplatit, protože klid, vlastní koupelna, muž na pokoji (po císaři jsem hodně ocenila, že se o miminko mohl starat on a já odpočívala) a milá sestřička na telefonu-to za ty nekřesťanský peníze stojí ![]()
Já končím 33.tt a budu mít sekci, tak jsem zvědavá, kdy mi to naplňují. Jinak tam rodila segra a taky moc spokojená.
Radka1979 tak to ti verim a ještě az zacne bejt poradne teplo tak to bude něco:) ale uz se blížíme k cilove rovince ![]()
@80katrin80 Jo, to teplo si asi fakt užiju. První dítě se narodilo koncem srpna a pamatuju se, jak jsem si říkala, že příště už v létě těhotná být nechci. No a teď mám termín 8.8. ![]()
Oliinka ja jsem dnes 28tt
a ty?
Radka1979 no ja jsem zvědavá jak to nakonec bude přítel je celý den v práci ideální by byl večer že by byl doma musíme vymyslet několik možností kdo mě tam případně odveze:)
Holky, co už jste v Podolí rodily - PA je tam s Váma celou dobu…? Myslím od začátku, až do konce? Pomáhá, radí? Apod…?
@Frida F Na porodním sále jsem byla asi hodinu, pak se šlo na císaře. PA tam byla jen chvíli, napojila mě na monitor a nechala s mužem, že se mám ozvat, kdyby něco. Ale já jsem ten porod prakticky neměla rozběhnutý, tak nevím, jak to chodí normálně.
Chtela nas tam nechat samotny, ale ja byla hystericka pro sileny blesti v bedrech:)
chodila jeste k druhy rodicce. ale nechavala nas s manzelem vetsinu samotne.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.