Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Fraga svoje.
já už je mám sblený.
mě by spíše zajímalo jak se tam objednat na 36 tt. V pátek jsem tam volala snad 30krát na všechna čísla co mají na netu a nic
Zkusím to v pondělí, ale neba mě to teda.
@petra79 díky. Já měla docela kliku, dovolala jsem se hned napoprvé, ale je pravda, že to byla asi vyjímka. Když jsem se objednávala na všechny velké utz, tak to byla vždy akce na několik dní.
To nechápu v čem je takový problém vzít telefon. Pochopím ráno dopoledne když tam mají nával mamin ale v odpoledních hodinách ![]()
Při prvním těhotenství jsem se asi objednávala osobně, jinak to nevidím
Nicméně ve čtvrtek tam mám stejně namířeno na kontrolu do dia poradny a internu tak tam zajdu. Doufám, že mi ještě vyndají že se objednávám pozdě, tak jim ukážu telefon asi ![]()
@petra79 Do poradny zavolala a objednala mě přímo paní doktorka z diabetologie.
@Sara200 aha.To je asi jistější, že jí zvednou telefon
tak jí taky poprosím asi.
@petra79 Ona mě objednala z vlastní iniciativy
aby mě jakože do té poradny předala. Takže jsem pak měla krev, poradnu, dia i ultrazvuk v jeden den. Paní doktorka je ale moc hodná, určitě ti vyhoví. Mě dokonce prohlížela vymknutý kotník.
Nezapomeň si pak vzít glukometr do porodnice.
@Sara200 a ty už máš porod za sebou? A jak je to právě s glukometrem a kontrolou po porodu?
@petra79 Jojo, je to 101 dní ![]()
Už tě povedou jako diabetičku. Budeš dostávat dia stravu a asi třetí den budeš měřit. Jsem měla jen ten první odběr v těhotenství lehce vyšší a už se to vezlo. Od dia doktorky jsem dostala kontakt, že za půl roku mám jít někam na kontrolu, ale můj gynekolog zase říkal, že se na to můžu vyprdnout když jsem měla dobré výsledky.
Asi jsem jedna z mála, ale mně v porodnici chutnalo.
@Sara200 tak to mám radost, jsem myslela že se toho zbavím po porodu diety.
Před 5ti lety jsem šla asi 3 den na odběry nahoru asi 5krát, a hodnoty jsem měla dobrý. A to už se teda nechodí a budu si měřit sama glukometrem?
Já měla tu poslední hodnotu o dva stupínky vyšší než je povolena norma a už mě tam hnali.
@petra79 Jo budeš se měřit sama. Co by se dělo při vyšších hodnotách nevím. Mám je zapsané v porodní zprávě a zda půjdu za půl roku znovu na testy si rozmyslím ![]()
@petra79 Jestli volas odpoledne, to bude ten problem - maji na strankach napsano, zeobjednavaji jen mezi 9-11, nebo tak nejak. Mrkni na net.
@Fraga volala jsem průběžně od osmi do tří. Na netu mají od 8 do 15.
@petra79 Mne dali pri registraci papir s pozadavky a telefonnim cislem, kde se objednat, a tam je napsano 8 - 11. Takze koukam, ze se jim ty informace moc neshoduji. Jinak telefon mam napsany 296511411 a dovolala jsem se hned napoprve, tak to zkus, jestli mas jiny.
Tak se mi včera podařilo registrovat a zítra se tam stavím osobně. Je v té kartotéce dlouhá čekačka? Chtěla bych tam jet na devátou hodinu..
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.