Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky potrebuju poradit rozhoduju se mezi tim zda porodit v Roudnici nebo v Litomericich.. Moc bych uvitala vase nazory a zkusenosti s temito porodnicemi.. Diky ![]()
Kdo rodil v Lito, bude chválit Lito..jinej zase ROudnici. Pohledej na Emiminu, josu tu vysvědčení pro porodnice - tam jsou i komentáře.
Jinak já jsem byla v Lito a byla jsem podvakrát spokojená. Osobně bych jela tam kde to máš blíž.
já teda rozhodně doporučuji Litoměřice bo je ta nemocnice je tam krásná a porodníci super
… naopak v Roudnici se zastavil čas
a dětská nemocnice mě bohužel sklamala bo nerozeznaly při dvou návšetěvách že má holka zápal plic a holka málem umřela ![]()
Ahoj, já 2× rodila v Roudnici a pokaždé s pí.DR. Procházkou, je fakt báječná. Ale je fakt, že se tam trochu zastavil čas a ještě když mají velký nával, tak se rodičky lifrují na gyndu, kde mají další pokoje a sestra pak nestíhá lítat z porodnice na gyndu. Nedávají epidurál.A s císařem otálejí opravdu až na poslední chvili.Měla jsem to od baráku kousek, takže to rozhodlo.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.