Stod či Domažlice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
2.8.10 19:21

Stod či Domažlice

Ahoj máte někdo zkušenosti s porodnici ve Stodě (okr. Plzeň-jih) a nebo v Domažlicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4631
2.8.10 19:28

ahoj
ja rodila v Domazlicich, 2 roky zpet a moje sestra na Lochotine 1 rok zpet.
ja osobne muzu doporucit domazlice, prijde mi to takove osobnejsi, s personalem jsem byla nadmiru spokojena…
segra si zase nemuze vynachvalit Lochotin :) pokud chces co nejdriv dom, jdi na Lochotin, tak se chodi docela brzo maji vic deti, ale i v domazlicich kdyz je vse ok nejsi tam dlouho…
stod jako nemocnice horor, ale udajne porodnicke oddeleni je super, ja osobne netusim.ani nevim jak tam vypadaji porodni boxy.
doporucuji asi si obe porodnice prohlidnout a ktera udela dojem tam jit.
jinak preju pohodovy porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
2.8.10 20:19

Já osobně bych volila cokoliv jiného, jen ne Stod. Stodská nemocnice, jako celek, je katastrofální. Nevím, jak je to s porodnicí, ale třeba s dětskou pohotovostí - katastrofa… Byla jsem tam se synem jen jednou a už mě tam v životě nikdo neuvidí…
Já jsem rodila na Lochotíně a nemůžu si na nic stěžovat - možná by bylo fajn - všechny ty nemocnice projít… Měli by ti vyjít vstříc a vše ti ukázat… :-)
Tak přeji, dobré rozhodnutí a příjemný porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
2.8.10 20:26

Luci: jj stodska nemocnice jako celek des… muzu o tom mluvit ze sve zkusenosti ale porodnice pry je kvalitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
2.8.10 20:46

Já vím, že určitě budu rodit jednou ve Stodě, na porodním pracuje tchýně 8-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.8.10 06:54

Najdi si tady v hodnocení nemocnic tu domažlickou, psala jsem tam příspěvek. Se stodskou ani lochotínskou zkušenost nemám, ale domažlickou můžu vřele doporučit.
Ve zkratce - domácí prostředí, co je jinde nadstandard tady je bezplatné (koupelna zvlášť pro každý pokoj - to jsem hodně ocenila), doktoři super, docházela jsem tam i s potíži po porodu a vždy mi pomohli.
Trošku mínus jsou dětské sestry a doktorky - pár starších jich bylo vyloženě nepříjemných, naopak super se nám věnovali sestry, které snad sotva vylezly ze školy. „Normální“ sestry na oddělení ale byly super, neustále se chodili ptát, zda něco nepotřebujeme.
Další věc, která se mi moc nelíbila, tak to bylo dětské oblečení - už bylo hodně oprané, ale hlavně chyběli patentky a knoflíčky, že byl malý věčně vysvlečený. Když si ho ale vzali sestry na odběr a rovnou ho přitom vykoupaly a oblékly u sebe, měl oblečko krásné. Tak to jenom pro ty citlivější, zas taková trága to nebyla.
Přes malé chybky doporučuju :kytka: Jestli se rozhoduješ, jeď se tam podívat. Sestřičky tě provedou, všechno ti ukáží, dají ti seznam věcí, co s sebou.

• Citovat
  • Upravit
4044
7.4.14 21:43

@ivash za mě jedině Stod…
spousta maminek nemá se Stodskou poordnicí žádnou zkušenost.. dá na to jen co slyším od jiných.. což není dobře… Stodksá poordnice je prímová..a mám spoustu kamarádek co rodily na Locháči v Mulačovce a v Domažlicích.. spokojené tam nebyli.. podruhé šly do Stoda a valily bulvy jak to tam chodí a jaký je v porodncích rodzíl… poslouchat ostatní se nikdy skutečně nevyplácí…
kord když dnes máš možnost si předem porodnice prohlédnout…a informovat se kde jak to chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
26.4.14 20:53

@Adenka84
Ahojte všichni… celou dobu jsem byla rozhodnutá rodit ve Stodě. Byla jsem se tam jednou podívat a personál byl velmi ochotný a milý, vše mi tam popsali a ukázali, že jsem řekla, že je to jasné… :potlesk: Bohužel jsem nyní ve 34tt a mám malou pořád KP, asi už dva měsíce, že už skoro nedoufám, že by změnila polohu a tak asi už tuším, že mě bude čekat císař. Bojím se hrozně ve Stodě podstoupit císaře, každý mě straší, že na operaci by tam nešel atd. Ti z vás, které měly císaře ve Stodě, jaké to bylo? :nevim: Jaký doktor toho císaře provádí? Jen ten z gynekologie? Lochotín je manufaktura, kde se rodí jak na běžícím páse a ne právě na každou rodičku mají čas jako v tom Stodě. Je jasné, že někdy v jeden den rodí 3 a někdy se tam během tří dnů nenarodí miminko žádné, ale i přes staré vybavení byl přístup skvělý.
Jen té operace tam se bojím… :evil: 8o
Díky vše za odpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.16 14:28

Ahoj, mám dotaz na vás, které jste rodily ve Stodě či Domažlicích v nedávné době… Jak a kde probíhalo ošetření miminka po porodu? Děje se to na porodním sále, tak aby i maminka na dítě viděla? Pokládají ještě nahé miminko na břicho matky a nechají ho tam, aby se mohlo přisát? Jak reagují na případné odchylky od rutinního postupu např. možnost být s dítětem při jakémkoliv vyšetření, dotepání pupečníku, nepropíchnutí vaku blan atd? Samozřejmě vše za předpokladu, že je miminko v pořádku… Děkuji za vaše zkušenosti :kytka: Maru

• Citovat
  • Upravit
4044
19.1.16 18:26

Ahoj já mám obě děti narozené ve Stodě a obě sekcí..
takže s tímto neporadím… dcery byli ošetřeny na sále..hned jsem je viděla a hubičkovala.. nechali mě je u hlavy jak dlouho jsem chtěla a měla jsem je hned na pokoji v mé posteli.. bylo to mé přání.. chodili nás kontrolovat a odnesli si je jen tehdy když jsem chtěla..

po klasickém porodu na bříško dávají i k prsu přikládají..to vím určitě..an to vše ostatní tě buď odpoví nikdo zkušenější a nebo se můžeš sama na vše zeptat
na schůzce s prim Machem, vrchní a porodní asistentkou.. která se jednou za měsíc vždy ve středu od 16 hod.. součástí schůzky je i prohlídka sálu a šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
19.1.16 18:28

Další schůzka se bude konat 24.unora 2016 od 16:00

ta lednová byla minulou středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková