Porodnice Chomutov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
30.7.10 18:00

porodnice chomutov

ahoj holky, chtela jsem se zeptat nake zvas ktera rodila v chomutove v porodnice co vzit sebou jak pro me, tak pro mimco, dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13674
30.7.10 18:09

ahoj, já tam rodila teď v únoru, i když jsem říkala, že tam nikdy, tak nakonec maximální spokojenost. Pro sebe si vezmi kalhotky po porodu, vložky, příbor, kosmetiku, atd. Pro mimčo, dokud bude u sestřiček, tak jenom plenky, až bude u tebe, tak i oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
30.7.10 18:31

ja prave nevedela hlavne stim oblecenim pro prcka :-) a musela jsi se tam registrovat nak predem? ja mam rodit v zari a nevim jestli se tam mam na knahlasit predem, nebo proste az to prijde tak tam jet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
30.7.10 18:32

ne, prostě jsem tam přijela a bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
30.7.10 18:35

stejně tě tam pošle dr. na monitor, tak tam s tebou rovnou všechno sepíšou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
30.7.10 18:42

tak to je parada, moc dekuji za radu :-) a byla jsi teda spokojena? ja prave mam na vyber most a chomutov a radsi bych do toho chomutova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
30.7.10 18:57

jj, já chtěla do Kadaně, ale pak jsem jela do Chomutova, je tam super primář, trochu arogantní, ale jinak vynikající. Jo, vezmi si sebou nějaký mňamky, páč třeba čočka, kterou ti daj k obědu a ty kojíš je opravdu super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková