Registrace do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
30.7.10 11:29

Registrace do porodnice

Ahoj všechny budoucí maminky:-)Jsem tady nová a moc to tady ještě neznám..Chtěla jsem se zeptat,v kolikátém týdnu se chodá registrovat do porodnice?Jsem ve 12ţt a kamarádky mi říkali,že mám největší čas..není to moc brzy?Erika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
637
30.7.10 11:36

Ahoj, to záleží hlavně odkud jsi. V Praze to asi brzy nebude. U nás na severu staší tak 10 týdnu před porodem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29459
30.7.10 11:38

Záleží na tom odkud jsi. V Praze je nutné se registrovat přesně 14+0, jinak se do těch porodnic, kde je nával, nedostaneš. Na stránkách každé porodnice je tam popsáno, kdy, kde a jak se zaregistrovat. Třeba Podolí tak tam jsou fronty brzo od rána, i když registrují od sedmi, tak někdy přijít v šest je pozdě, zaregistrují na ten den 10 a pak máš smůlu a musíš jinam.

Příspěvek upraven 30.07.10 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
30.7.10 11:42

a nejlépe tam bud tak tři hodiny před otevřením…třeba do Podolí brali jen těhotné, které tam čekali od 5hod ráno…šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.7.10 11:45

přesně,ona každá porodnice to má jinak,jinak na stránky té,kam půjdeš rodit.Já už si to přesně nepamatuji,ale doktorka my to řekla,kdy se mám jít registrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.7.10 11:45

Tak to mám ještě necelé 2 týdny čas..Chtěla bych rodit u Apolináře..tak se na to ještě zeptám radši doktora.Děkuju za odpověd:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
30.7.10 11:55

U Apolináře je to taky 14+0, ale neregistrují každý den. Koukni sem: http://www.apolinar.cz/…ce/index.htm :wink:

• Citovat
  • Upravit
Any11
30.7.10 12:02
vililik píše:
a nejlépe tam bud tak tři hodiny před otevřením…třeba do Podolí brali jen těhotné, které tam čekali od 5hod ráno…šílený…

To je jak kdy… my tam od pěti od rána teda nebyli a jeste jsem byla asi 4. na řadě. V době otevření nás tam bylo 10.

• Citovat
  • Upravit
926
30.7.10 12:10
Anielkha píše:
vililik píše:
To je jak kdy… my tam od pěti od rána teda nebyli a jeste jsem byla asi 4. na řadě. V době otevření nás tam bylo 10.

Já dorazila do podolí v 5:45 a byla jsem už osmá. Ty maminky, které dorazily po 6:00 už byly nad limit.

Doporučuji si zavolat přímo do té porodnice do registrace, oni ti tam řeknou přesně co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:14

Já bych chtěla rodit u Apolináře jestli to všechno dobře dopadne, nechci nic " plánovat" ale tam je registrace přesně 14+0. www.apolinar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.7.10 12:16

V kolikátém jsi měsíci? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:18

Teď nevím jestli se ptáš mě nebo někoho jiného ale já jsem 5+2t :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.7.10 12:36

To mělo být na Tebe:-DTakže docela krátce,vid?Tak na sebe dávej hlavně pozor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:41

Jj kraťounce no. Dávám, i když někdy třeba nejde něco neudělat no hlavně když mám už jednoho bobíska. A ty jsi jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:42

Jo už to čtu ve 12t :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková