Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahojky, koukala jsem, ale nenasla usteckou nemocnici..
mate s ni nejaky zkusenosti nebo jste tam prihlasene??
dej si do vyhledávače masarykova nemocnice v ustí nad labem
http://www.kzcr.eu/…ddeleni.aspx?…
přihlášená být nemusíš
myslela jsem ze jsem ji nenasla v diskuzi
no to je jedno..
peto z lovosic nechodila jsi na zdravku do decina??
Jestli chceš nějaké názory maminek, které tam rodily, tak se mrkni tady na stránce nahoru a v modré liště je „Porodnice“, a pod Ústeckou je 13názorů od maminek. Ale z vlastní zkušenosti (rodila jsem v Litoměřicích) vím, že záleží vždy na ochotě lidí, na komplikacích/nekomplikacích u porodu, na náročnosti maminek atd. ![]()
len..na zdravku do dečína sem nechodila..jinak já rodila v ustí a stežovat sem si teda nemohla..a to serm tam ležívala i na rizikovce a taky vše v pohode
diky, jj rikaji to vsichni, zalezi jak se personal vyspi a taky jak rodicka spolupracuje, ale co jsem se byla zapsat tak byli strasne mili tak snad jim to vydrzi
lenko to je jako všude..všude se neco najde, opravdu záleží na sestrách a dr..já tam ležela dýl a i po porodu na šetsinedelce sem teda mela nadtsandart byla sem po císaři a v poho
Ahoj, tak já jsem svou zkušenost taky psala tady nahoru přímo do porodnic. Zkus se tam mrknout nějáký názory tam jsou ![]()
Tak, tak, mrkni do lišty na porodnice
!
Příspěvek upraven 06.08.10 v 10:55
lenholka píše:
diky, jj rikaji to vsichni, zalezi jak se personal vyspi a taky jak rodicka spolupracuje, ale co jsem se byla zapsat tak byli strasne mili tak snad jim to vydrzi
Já měla na zdrávce v Děčíně dvě švagrové
.Ojoj
.
no me to hnedka bouchlo do oci ptz jsem chodila na zdravku do decina a mela jsem spoluzacku petu co dojizdela z lovosic ![]()
koukala jsem na ty porodnice, a je tam docela dost negativniho, bojim bojim
ja jsem taky rodila v Usti. Byl to muj prvni porod a musim rict, ze to jak se ke me vsichni chovali bylo super. Zazila jsem primo na porodnici dve smeny a nemuzu si stezovat. Rodila me i nejaka mlada doktorka a ta byla taky dobra. Takze ja doporucuji ![]()
Podle me to taky hodne zalezi na pacientech ![]()
ja se nejvic desim toho ze tam zacnu hystercit, porad si rikam, ze nevim jak to vydrzim, kamoska mi rikala at si predstavim zlucnikovej zachvat a zhorsim bolesti na dvakrat takovy, no kdo to ma vydrzet
(
ono nazory v hodnoceni musis brat trochu s rezervou. Spis clovek napise negativni zkusenost, pac je nastvanej a ten s dobrou zkusenosti to necha bejt. Zalezi na lidech jak psaly holky.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.