Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj ústečandy.. nejste tady některá dlouhodobě na nemocenské? Kdy tak chodí peníze? Vím, že na to mají 30 dní, ale snad mají některý den výplatní ne? Minulý měsíc mi přišli 15. lístek na peníze dávám vždy na konci měsíce. Díky ![]()
@Tůmička mě přišli vždycky podle toho jak poslal zaměstnavatel lístek. Jednou jsem čekala až ke konci měsíce. ale když jsem volala na cssz tak mi řekli, že tak do týdne co to pošlou.
@mončís to čekání mě zabije
tohle je sytém, že bych
snad přijdou v pondělí.
@mončís bude to stejné si myslím.. tady na to mají 30 dní od doručení lístku a rodicak ti můžou poslat do 30… takže stejně řekla bych. Bych přála těm hajzlum co to schvalují, aby si to zkusili.
Asi budu lístek nosit rovnou jim na socialku.
Je to sice mimo téma, ale koukala jsem že máme podobný termín porodu
Jsem taky z UL. prosím tě jen jsem se chtěla zeptat, zda jsi už přemýšlela, že si zapíšeš i jinou porodnici. neb obě máme možný termín v červnu a to se v porodnici většinou maluje ![]()
@cherubínek mám to zjištěné a maluje se až září
a já hlavně přemýšlím o porodu v teplicích
@cherubínek @Tůmička teda ted jste mě holky vydesili, já mám taky termín porodu v červnu a nemocnici hned za barakem..
Holky že vy jste některá z Vinařský
![]()
opravdu budou malovat až v září?? no to by bylo super :danc já nechci nikam jezdit, když mám špitál taky hned u zadku ![]()
@cherubínek Jojo, kamarádka co má termín v červnu se na to ptala a prý opravdu až v září. Já jsem z Klíše ![]()
Ježiš teď jste mě fakt vydešily…do nemocnice to mám 5minut a ternín přelom červen/červenec… nejdete někdo na předporodní kurz? od kolikátého týdne se registrovat do porodnice? na stránkách jsem našla, že od 32tt?
@Hrubeska tak to jsem ráda, nevěděla jsem jak moc to mají na stránkách aktuální…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.