Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já tentokrát na předporodní kurz nejdu. Minule mi moc nepomohl. Stejně jsem ak nic neprodejchávala, ale funěla jak lokomotiva a tlačila jsem taky blbě
Manžel ho taky posledně absolvoval, takže je již poučen.
No a na zápis k porodu půjdu příští nebo přespříští týden 32-33tt
Jen nevím zda když chce být i tentokrát u porodu, jestli musíme na zápis do porodky oba dva, ale asi ne, co? ![]()
@cherubínek My na ten kurz taky nejdeme. Porodopis už mám sepsaný, protože jsem tam minulý týden ležela kvůli hrozícímu předčasnému porodu, tak to se mnou sepsali rovnou. A kdy musím hlásit, že chci někoho u porodud?
Ahoj, slyšela jsme od jedné sestry, že se bude od 9.9.malovat ústecká porodnice, již jsem se zapsala právě tady v ul, termín mám 2.9. a nevím, jak to pak funguje, když bych náhodou rodila právě když budou malovat. Můžu jet hned do jiné porodnice nebo musím nejprve do ul se domluvit, kde budu rodit a oni jim dají echo, že tam přijedu…???Víte některá jak tohle pak funguje nebo máte někdo s tímhle zkušenost? Nechci se pak zbytečně stresovat a řešit tyhle věci…Děkuji za odpověď.
Zavolala bych do porodnice v ÚL a oni Vám řeknou, myslim si, že kdyby to bylo akutní, tak Vás vezmou, ale s největší pravděpodobností Vás pošlou do jiné nemocnice. nejbližší nemocnice budou informovaný o tom, že malují, takže budou s Vámi počítat
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.