Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@market.km I když jsi tam registrovaná, tak tam rodit nemusíš… Koukni po jiné, kam to nemáš 100km… Pokud se ti tam nechce…
Holky, to jste mne moc nepotesily, ted nemam vubec chut tam rodit. Zvlaste pokud ukoncuji predcasne prirozene porody a nuti do cisare.
Ktereho navic ani neudelaji poradne a nechaji zbytky placenty, ns takovou fuserinu muzu do Vinohradske. ![]()
@Fraga píše:
Holky, to jste mne moc nepotesily, ted nemam vubec chut tam rodit. Zvlaste pokud ukoncuji predcasne prirozene porody a nuti do cisare.Ktereho navic ani neudelaji poradne a nechaji zbytky placenty, ns takovou fuserinu muzu do Vinohradske.
Ano, me se tam vůbec taky nechce. Kdy mas termin?
O tom cisari jsem slyšela taky. Delaji ho schvalne, aby prej nezabirali ostatním, které jsou zcela bez komplikace, porodni box. U tech co je jen mala komplikace uz delaji cisare ![]()
@market.km Doufam, ze ty cisare delaji jen ted kvuli oknum. Ja mam termin 20.9., tak doufam, ze to dodelaji a pojedou zas normalni porody. :/
@Fraga píše:
@market.km Doufam, ze ty cisare delaji jen ted kvuli oknum. Ja mam termin 20.9., tak doufam, ze to dodelaji a pojedou zas normalni porody. :/
No píšou tam do konce srpna, tak snad v září už to bude v pohodě. Mě to čeká v srpnu.
@market.km Tak drzim palce, aby uz okna byla hotova a bylo zase vse normalni.
Jo holky to netusim male nesestoupila hlavicka tak nevim kde je pravda. Hlavne ze to mame za sebou a maalicka je v poradku.Ale priste Podoli urcite za me ne byla jsem z toho vseho dost zklamana. Hlavne se po tom vycisteni rozkojit a malicka v tech vedrech v noci plakala do toho reci tech sester ze furt place. Pritom nebejt te placenty mohla jsem s ni byt davno doma v miste kde není takovy vedro a je klid na kojeni. Budu držet palce at to mate v klidu a bez komplikaci.
Mně se teda zatim maly neotocil, takze mozna budu muset stejne na cisare, ale doufam, ze se jeste umoudri a budu rodit normalne.
@PetulkaKol píše:
Holky, me tam čeká dneska vyvolavacka, tak pak poreferuji
Tak pak prosím informuj ![]()
Ahoj holky, tak se nám včera narodil krásný chlapeček Petřík.3,7kg a 51cm. Jinak porodní sály luxusní. Je to taková garsonka. Malýho mi hned dali na bříško a byl s námi po celou dobu (2h) na porosnim sále, než nás dovedli na sestinedeli.Tady to už není tak moderní, jsme tři na pokoji, ale sestry zatím super. Jelikož jsem si chtěla odpočinout, tak dnešní noc byl malý u nich.Jen ho přinesli na prilozeni, pomazleni a pak zase trada k ním. Teď dopoledne už mi ho dají na stalo.No personál zatím paráda, a to všude.
@PetulkaKol gratuluji k chlapečkovi. To je supr že budete spolu.
![]()
@PetulkaKol Moc gratuluji a preji vam oboum pevne zdravi. ![]()
Jaky byl porod, respektovali tvoje prani, mela-li jsi nejake?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.