Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, chci se zeptat, když se jde poprvé do té prenatální poradny, tak nejdřív musím do kartotéky a tam mi založí kartu a určí lékaře???Nebo mám jít potom do 1.patra a čekat na chodbě nebo mám zaťukat že jsem objednaná a oni mi řeknou co dál? Nerada bych dostala vynadáno, jako dneska když jsem se objednávala tak jsem narazila na dost nepříjemnou sestru nebo co to bylo. Děkuji moc
@sabrinka647 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, když se jde poprvé do té prenatální poradny, tak nejdřív musím do kartotéky a tam mi založí kartu a určí lékaře???Nebo mám jít potom do 1.patra a čekat na chodbě nebo mám zaťukat že jsem objednaná a oni mi řeknou co dál? Nerada bych dostala vynadáno, jako dneska když jsem se objednávala tak jsem narazila na dost nepříjemnou sestru nebo co to bylo. Děkuji moc
jojo, nejprve do kartotéky, tam si možná vystojíš půl hodiny frontu jak já, a tam ti přidělí lékaře ![]()
Děkuji moc
A to mi dají na výběr z více doktorů nebo mi dají jednoho a hotovo?
@sabrinka647 ahoj, pokud vím, tak lékaře ti tam přiřadí oni, až půjdeš do té prenátální poradny a sestřička s tebou sepíše podrobnější údaje, tak ti myslím řekne číslo dveří, ve kterých tě pak vyšetří tvoje doktorka a tu už pak budeš mít do konce.
Alespoň minulý rok to tam takhle fungovalo. ![]()
@sabrinka647 mě taky přiřaadili, ale já jsem se o možnost konkrétního doktora nijak nezajímala, myslím že by to teoreticky jít mělo ![]()
Já teda popravdě šla automaticky nahoru na monitor jelikžo mi bylo řečeno že tam mám jít
takže pak jsme koukala že mám jít ještě do kartotéky
ale nikdo mi za nic nevynadal prostě se stane a oni vždy poradí ![]()
Ahoj maminy, mela bych na vas dotaz ohledne registrace do podoli.Od unora letosniho roku zmenili otviraci hodiny pro registraci a nevim jak to bylo predtim, takze nevim, jestli ma smysl tak v listopadu cekat ve tme od 6rano? poradte prosim
Diky veronika
Ahojky holky, ještě mám dotaz, koukala jsem na stránky Podolí a tam bylo že na sál mám mít zvlášť tašku a na oddělení taky…Ale přijde mi zbytečný táhnout dvě tašky…Jak jste to měli vy??? Děkuji
@sabrinka647 píše:
Ahojky holky, ještě mám dotaz, koukala jsem na stránky Podolí a tam bylo že na sál mám mít zvlášť tašku a na oddělení taky…Ale přijde mi zbytečný táhnout dvě tašky…Jak jste to měli vy??? Děkuji
já jsem měla prostě jenom jednu tašku a to mi přenášeli pak ze sálu na pokoj takže dvě tašky to musí být nějaká novinka ![]()
@sabrinka647 já tedy měla dvě tašky, jednu na porodní sál, kde jse měla myslím nějaké tričko, ponožky atd., a v druhé tašce jsem měla věce přímo na šestinedělí, to znamená kojící noční košile, podprdy, ručníky atd. Ale obě tašky jsem stějně měla nejdřív na porodním sále a pak i na pokoji. Ale myslím, že tam píší na seznam zbytečně moc věcí, třeba tu spoustu ručníků, toaletáky atd. Třeba toaletáky, vložky do kalhotek měly na každém wc.
Já rodila vloni v květnu a přesto, že kvůli špatné poloze hlavičky jsem skončila akutním císařem, po dlouhých 15 hodinách bolestí, protože doktor se ke mě dřív „nedostal“ a asistentky to nepoznají, bylo vše ostatní perfektní. Ano, nějaká blbá sestra se našla, ale s kojením zrovna to tam fungovalo perfektně, sestry dětské i ženské byly strašně hodné a za dlouhých 8 dní mě žádná z nich nic neudělala. Naopak byli hodně empatické.
takže doporučuji a na druhé tam nejspíš půjdeme znovu. ![]()
Holky mam prosbu, rodila jste nektera z vas v Podoli ve vane-proste ve vode jake s tim mate zkusenosti atd? p. s. cetla jsem ze na standartu nesmi byt mobil?? to je kravina ne??
V Podolí jsem rodila. Mobil být samozřejmě může, ten nesmí být max. na jipu… o vaně nevím… to si myslím rezervuješ dost dopředu a stejně ti to nikdo nezaručí.
Málokdo rodí přesně na čas.
Ahoj, má někdo z vás zkušenost s VBAC (přirozený porod po císaři) v Podolí? V srpnu 2012 se mi tam císařem narodil syn, teď v srpnu by se nám mělo narodit další dítě. Pokud to aspoň trochu půjde, chtěla bych porodit přirozeně, nevíte, jak se k tomu v Podolí staví?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.