Porodnice Podolí, nebo Apolinář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3321
22.8.10 13:57

já rodila v Podolí obě své dvě děti, první porod byl ukázkový, personál byl skvělý, šestinědělí se taky dalo přežít( myslím tím, ty šílené sprchy a záchody …)a když jsme se dozvěděla, že čekáme druhé mimi, automaticky jsme tam šla znova rodit…to už tak ideální nebylo…malá se narodila o měsíc dřív, chovali se ke mně naprosto arogantně a v poslední době porodní mě nechali samotnou!!!!nebýt manžela který tam byl naštěstí se mnou, tak bych porodila na zem!!!Tlačítka u postele jim nefungovala…dr. těsně před samotným porodem odešel se slovy, že se staví za půl hodinky, a že jde na kafe…já do toho dostala astm. záchvat, to on uplně přehlížel, ačkoli jsme měla v kartě napsáno: zvýšený dohled nad rodičkou, astma!!!Po porodu mi nic neřekli,malou jsme držela asi tak 20vteřin a už mi jí brali, aniž by mi vysvětlili proč…za půl hodiny přišla sestřička, že malá je na JIPU, špatně dýchá…a to bylo vše…jelikož byla porodnice narvaná a nebyly volné pokoje na šestinedělí, atk mě šoupli mezi předoperační připady, a jaksi na mě zapomněli…ani jednou mě po porodu neprohlédli, jestli je vše o.k…Teď čekám třetí mimi a jdu do Krče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.9.10 14:06

Je tady nejaka (nastavajíci) maminka co se byla registrovat v podolí? Ja to mám ne. 5.9., od 8:30. Jak moc brzo tam mám být, abych to stihla do 12ti „vyvolených“? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
2.9.10 15:02

Oba porody v Podolí, pokaždé jsem narazila na jednu nepříjemnou sestřičku (poprvé doktorku), ale obě PA co jsem u porodu měla byli super-při druhé dceři jsem neměla ani nástřih, takže děkuji moc, kdybychom šli do třetího, opět bych volila Podolí..
Akorát pak někomu nemusí vonět ty sprchy a WC, ale mě sestřičky poradili, na který mám raději chodit, WC jsem si obkládala papírovýma ručníkama a co se týče jídla, taky jsem měla hlad a jedla všechno :oops:
Při první dceři jsem byla na oddělení P4, byla jsme na pokoji sama a už bych to nechtěla, při druhém porodu jsem byla na dvoulůžkovém pokoji na P1, jinak mi vyhovovalo i to, že jsme si mohli uvařit kojo čaj na chodbě a byla tam lednice.
Jediné, co asi trochu vázne je to kojení, ale chce to otravovat, otravovat a otravovat, já si pak vyžádala i odsávačku (první dcera je kojena krátce i díky tomu, že jsem prostě nevydržela, tak jsem druhou kojit prostě chtěla), nakonec jsme s Klárkou měli velký úspěch, že mě i doktorka v žertu obvinila z toho, jestli si to, kolik vypije nevymýšlím :wink:

osobně jsem prostě byla spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.9.10 09:12
samara17 píše:
Je tady nejaka (nastavajíci) maminka co se byla registrovat v podolí? Ja to mám ne. 5.9., od 8:30. Jak moc brzo tam mám být, abych to stihla do 12ti „vyvolených“? Děkuji

já se byla registrovat koncem června. přišla jsem v 5.40 a byla jsem už 5. kamarádka dorazila v 6 ráno a byla 9. kartotéka byla od 7 od rána (všední den).
takže podle mého hodinku, hodinku a pul předem. vůbec nic se nestane, když jsi tam brzo, prootže dneska už visí na dveřích kartotéky (když vejdeš hlavním vchodem, tak jako obejít kartotéku zprava) formulář, kam napíšeš jméno a oni pak volají podle toho, odpadají strkanice a hlídání si, kdo kdy přišel.. můžeš i jít do otvíračky pryč.. cokoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
6.9.10 08:58

Nataša: Děkuji za pomoc :kytka: .
Kartotéku tam vyvěsila až před 8:30. Mám pocit, že nás tam bylo 13. a potom jedna odešla. Naštěstí jsem byla 9. :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
8.9.10 16:26

uplně se divim jak tady píšete o registraci, já si tam zavolala a řekly mi at si přídu od pondeli do patku asi do 4 hodin přišla jsem a hned jsem byla na řadě :-) .. a to jsem se šla registrovat asi před měsícem a to mam termín na listopad ..

• Citovat
  • Upravit
101
9.9.10 11:49

To je teda divné… Že by nějaká změna k lepšímu? No, co, ale hlavně, že jsme již všechny zaregistrované :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
9.9.10 12:28

Judithka píše:
To je teda divné… Že by nějaká změna k lepšímu? No, co, ale hlavně, že jsme již všechny zaregistrované :-)

třeba jo :-) .. přesně tak .. :dance:

• Citovat
  • Upravit
13903
9.9.10 17:26

To teda nevim, spíš náhoda, protože když jdu ráno na 7 na krev, tak je u kartotéky nával :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
9.9.10 19:01
mooch píše:
To teda nevim, spíš náhoda, protože když jdu ráno na 7 na krev, tak je u kartotéky nával :mrgreen:

tak to jsem měla štěstí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
101
10.9.10 16:59

To se tak někdo má a já tam musela čekat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.9.10 18:06

Holky čtěte tohle bylo na porodnice Podolí - pozor ,pozor matky na upmd v podolí v Praze,je zde otřesná doktorka žáčková,která mi strašlivě zničila porod,celou mne naprosto zbytečně potrhala/ poranění hráze 3.stupně až ke konečníku a málem jsem vykrvácela/,následně mi zde v této porodnici bylo podvodem ukradeno dítě na základě falešného tvrzení 2 sociálních pracovnic,dodnes dítě díky jim nemám a nic mi není platné že existuje soudní rozhodnutí,že toto odebrání nemělo vůbec nastat,Každopádně si dávejte pozor na doktorku Žáčkovou,opravdu se jí to nepovedlo a personál porodnice se ke mne také nezachoval nejlépe,takže pokud nepatříte k horním desti tisíc této porodnici se raději vyhněte

jako zdá se mi to pěkně jetý až nemožný , co si o tom myslíte ?

• Citovat
  • Upravit
13903
19.9.10 10:28

No já jsem teda byla maximálně spokojená (vlastně ještě jsem - píšu odtud, rodila jsem ve středu). Byl to plánovanej císař, rodila Dr. Urbánková a super anesteziolog. S Žáčkovou jsem se tu nikdy nesetkala a to sem chodím 15 let, tak nemůžu posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
19.9.10 13:32

podoli

ja jsem rodila v UPMD v srpnu a byla jsem max spokojena. Do Podoli chodim cca 10 let, se svou Dr mam vybornej vztah ( dr Kucerova), celou dobu se o me skvele starala, behem teho, i behem porodu ( cisar), i po porodu. Blby na Podoli je cekani v prenatalni poradne, ale brala jsem to jako dan za Podoli.
Po cisari na Jipu bylo vsechno ok, pak jsem byla 5 dni na P2, mela jsem nadst pokoj, tak zachody a sprchy neznam, mela jsem svy. Personal byl v pohode, nikdo me zbytecne neotravoval. Vzdy doporucim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
21.9.10 18:31

Já ještě připojím - taky P2, taky nadstandard, ale zažila jsem tam 1 noc na standardu a jelikož jsem dost vysoká, ta normální postel po císaři mi úplně nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková