Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
jen na standardu, na nadstandardu neomezene!pokud budete na standardu, tak doporucuji sebou vzit zabky nebo neco do spolecne sprchy
šemo, POdolí fakt vřele doporučuji. Rodila jsem tam Klárku a teď jsem zaregistrovaná zase. musíš jít přesně 14+0, i kdyby ti to vycházelo na víkend. o víkendu myslím otvírají až v 8.30, ve všední den v 7. Chdím tam i s těhotenskou cukrovkou a sestřička říkala, že občas když jde v 5 ráno do práce, tak už tam maminky sedí… takže doporučuji radši dříve ![]()
jinak o pokojích i návštěvních hodinách se už psalo a z mé zkušenosti z poradny, pokud jdeš do klasické poradny a ještě na UTZ nebo monitor, tak je to bez problémů na půl dne. já jsem tam anposled na dianetologii a UTZ strávila 3 hodiny. když si k tomu přidám ještě kontrolu na gyndě, tak to bude náročné… ale dá se to a je tam dobrá kantýna, kde se dá koupit svačina i oběd ![]()
No jo, ale zase se zvládne všechno v jednom - já ráno na krev, pak diabetologii, pak poradnu, pak ultrazvuk u doktora, teď se k tomu přidá ještě monitor… ![]()
na nadstandardu navstevy neomezene, spolecne sprchy a wc.. na standardu, takze dobre boty do sprchy ja mela crosy a zabky:D tak jsem to stridala, do ceho jsem se zrovna vesla..
akorat sranda odbery, porad litat do 4patra.. a treba 3× denne:D bo jsem sla na poradnu, na odber, pak na internu odber:)) ale umi krasne nabrat a jsou prijemni:)) takze se to dalo prezit
Ja tam rodila 2×, porod normal i cisar, takze zkusenost se vsim
i s JIPkou..
Naprosta spokojenost, vsichni super, normalni pokoje fajn, nadstandard taky, zbytecne veliky..
Me teda chutnalo i jidlo, mela jsem furt hlad
takze jsem zblajzla vse ![]()
A na tu registraci nemusis ty, muzes poslat kamaradku/babicku/manzela. Ja poslala manzela, abych tam jako tehotna nemusela v 6 rano ![]()
Muzu se zeptat tech, co bylo na nadstandardu, jak to bylo s tema pokojema? Ja bych na nej rada, ale abych platila 2,2k za noc, to uz mi prijde moc. ![]()
Nadstandart se da objednat předem (jenže jak má člověk vědět na kdy?) nebo se dá přímo při příjmu,ale to záleží jestli bude nějaký volný a když, tak za jakou cenu. Mají jich víc. Já jako prvomatka jsem šla na standard a byla jsem ráda,že nejsem s mimi sama. S holkama jsme si děcka pohlídaly,když jsme šly na wc nebo do sprchy, jinak se nosí miminka na sesternu. Pokud teda není na nadstandardu někdo z rodiny,kdo by pohlídal. U mě by as istejně nemohl být nikdo pořád,takže normální pokojík vyhovoval absolutně.
jj to je pravda, prvorodicka oceni standard, akorat wc a sprchy, ale to clovek prezije. Jo a na standardu neni tel, nesmi byt notebook.. jen nabijecka na mobil, u nadstandardu cokoliv byt muze.. a lednice je take spolecna, zrovna ale byla momentalne mimo provoz.. na nadstandardu je..
na porodni sal, doporucuji pro partnera hodne drobnych:D do automatu pokud bude zavrena jidelna.. na kafe,obzerstveni, piti ![]()
Anielkha píše:
Muzu se zeptat tech, co bylo na nadstandardu, jak to bylo s tema pokojema? Ja bych na nej rada, ale abych platila 2,2k za noc, to uz mi prijde moc.
Pri prvnim porodu jsem byla 2 dny na normal pokoji pro 3, ale byly jsme tam jen 2 a hlavne oddeleni P4 je mrnavy, WC a sprcha hned proti pokoji, takze jsem nadstandard ani nechtela.
Treti den nas s tou holkou presunuly obe na jeden nadstandard, zadarmo
, protoze ostatni pokoje na tom patre malovali ![]()
No a 4.den sla ta kamoska domu, ale me si tam nechali, takze mi nabidli bud oddeleni P1 nebo nadstandard. Protoze o P1 jsem slysela od kamosky hrozny historky, vzala jsem nadstandard, ten obri pokoj za 2500 Kc (pojistovna mi 1400 proplatila).
Uplne zbytecny, veeliky, ale zase muzu rikat, ze jsem lezela na tom samym pokoji, co byl Gott s Ivankou ![]()
No a ted po druhym porodu jsem sla na P1, nadstandardy plny, tak jsem mela obavy a vuubec, super obri 3 luzak, ale fakt hodne mista, nebo tam jsou maminky po 2 na mensich pokojich, WC jen pro nase 3 pokoje na klic, sprcha teda dal. Sestry v pohode, vsechny pokoje a chodbu vymalovali, takze fajn.. Nadstandard jsem ani nechtela…zbytecny vyhozeni penez, radsi jsem koupila malymu neco za to ![]()
Mne vubec nejde o ten nadstandard jako takovy… ale ze by tam se mnou manzel mohl byt… proste hodina denne na pokoji a pak dve venku je pro mne malo, ja jsem maly zavislak ![]()
ale pocitam, ze to bude bez nadstandardu pr
Mne vubec nejde o ten nadstandard jako takovy… ale ze by tam se mnou manzel mohl byt… proste ty navstevni hodiny mi moc nevyhovuji…
ale pocitam, ze to bude bez nadstandardu protoze mame jine dulezitejsi vydaje ![]()
Anonymní píše:
Mne vubec nejde o ten nadstandard jako takovy… ale ze by tam se mnou manzel mohl byt… proste hodina denne na pokoji a pak dve venku je pro mne malo, ja jsem maly zavislakale pocitam, ze to bude bez nadstandardu pr
To je dobry, ze se mi odesle rozepsany prispevek a jeste jako anonymni ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Návštěvní hodiny na oddělení jsou na pokojích od 15 do 16 hod., na chodbě oddělení od 15 do 18 hod.
Viz: http://www.upmd.cz/?…