Porodnice Podolí, nebo Apolinář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
27.4.18 08:58

@Limi123 to sviceni (pokud je to takove to malé bezpečnostní světlo) tak to je ok a naopak budu rada, ale prý se rozsvecuji velká světla… No věřím, že většina lidí je rozumných a že bude dát domluvit, ale nikdy nevíš. Hlavně si říkám, že by žena i dítě měly být po porodu v klidu a to naše porodnice (jejich system) moc neumožňuje. Pak ale nechápu proč matky stresuji tím, že se hned nerozkoji. Jak se má asi žena rozkojit a hojit, když nemá klid na aklimatizaci po porodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
27.4.18 17:06

@janickaIII Ja tedy byla za rozvicenou lampicku u prebalovaciho pultu vdecna. Vstavas k mimcu nekolirkat za noc, pred kazdym kojenim prebalujes, vazis, jak jinak to delat nez s rozvicenym svetlem? Kdyz chytnes problematickou spolubydlici, pujdes za sestrou a poprosis ji, at si vynuti poradek dle jejich predpisu. Za pasy jsem neplatila a rajsky plyn jsem asi nemela. A stres z nerozkojeni jsem nezazila, naopak ohromnou podporu, at jsem v klidu, ze je normalni se rozkojit 2.,3. den. Co se tyce kojeni, tak si troufam tvrdit, ze je podpora v Podoli maximalni. A jeste nezapomen, ze ty vse posuzujes ted, ale ty hormony po tom porodu udelaji sve. Jak jsem odmitala kojit na verejnosti, tak v te porodnici mne to bylo uplne jedno. Tam jsem byla zacilena pouze na sve dite a to, ze je vedle u postele nejaka navsteva, jsem vubec nevnimala. Stejne tak chozeni po chodbe kolem navstev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8473
27.4.18 18:36
@janickaIII píše:
@Limi123 to sviceni (pokud je to takove to malé bezpečnostní světlo) tak to je ok a naopak budu rada, ale prý se rozsvecuji velká světla… No věřím, že většina lidí je rozumných a že bude dát domluvit, ale nikdy nevíš. Hlavně si říkám, že by žena i dítě měly být po porodu v klidu a to naše porodnice (jejich system) moc neumožňuje. Pak ale nechápu proč matky stresuji tím, že se hned nerozkoji. Jak se má asi žena rozkojit a hojit, když nemá klid na aklimatizaci po porodu? :nevim:

No ja nevim, nas tim nikdo nestresoval, naopak podpora laktacnich poradkyn byla dobra a s rozkojenim jsem nemela problem (mam za sebou 2 cisare v Podoli). Naopak me tam jedna skvela laktacni poradkyne uklidnila, ze 99 procent maminek, ktere kojit chteji, se po cisari rozkoji (ja jsem se toho bala)…

Spis mi vadilo, jak tam sestry vyvadely, kdyz jsem maleho kojila v posteli, ze ho infikuji ocistkama a ze na postel dite vubec nesmi - podotykam, ze postel byla cista.

PS - my treba zadne male svetlo na pokoji nemeli, leda lampicky u posteli a ty svitily docela hodne na toho, kdo lezel na te posteli, takze jsme pres noc svitily velkym. Ale mne to bylo jedno, ja na to nejsem citliva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
19.5.18 12:22

Světlo a nadstandard

Já rodila v Podolí 2×, přirozeně. Po prvním porodu 3 dny na P2 na trojluzk. pokoji a nikdy se nesvitilo, pouze na prebaleni a vážení. Na nadstandard jsem čekala 1 den. U druhého porodu jsem byla půl dne na P4 a pak se také uvolnil nadstandard. 2× jsem tedy měla ten stejný za 1000,–/noc a super soukromí. Jelikož na vždy pouštěli až 7.den po porodu, tak soukromí a klid bylo dulezite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková