Porodnice Podolí, nebo Apolinář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
15.8.15 16:15

@Conulka tak je na nadstandardu, kdyz ma „svoji“ sestru. Ty byly teda extra neprijemne. :cert:
Mne hodne pomohlo, kdyz nas pustili domu.

• Citovat
  • Upravit
3753
15.8.15 16:17

@Mango_Lassi mě taky přijde jako, že jí dopřávají klídeček, ale ona chce kojit a když jí to nejde, tak jí nikdo nepomhl, dítě jí vemou, laktační poradkyni si musí zavolat sama a odsavačku prý nedoporučují

chápu, že se má ozvat, ale člověk fakt neví a důvěřuje personálu, který je navíc nepříjemný, uf už aby byli doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
15.8.15 16:18

@Mango_Lassi nene není, je na pokoji s 3 jinýma císařovejma rodičkama, ale ty mají druhá miminka a prý nechtějí moc komunikovat a do pokoje jí leze dneska furt ta jedna stejná sestra - snad se brzy vystřídá směna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
15.8.15 16:21

No ale naštěstí se prý malý dneska rozpapal, sice UM, ale co už a snad začne nabírat, protože už zhubl 350g, což je teda dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.8.15 16:21

@Conulka V podoli dokrmuji primo sestry, asi tem rodickam moc neveri bo co. Na obyc. oddeleni sestinedeli dite jen odevzdas do sesterny a vyzvednes dokrmeny. Na nadstandardu sestra prijde na pokoj uz s dokrmem, ale ty jen koukas. To krmeni ze strikacky ucily az pri propusteni, kdyz pochopily, ze jako kojit plne z prsu uz nebudu.

• Citovat
  • Upravit
3753
15.8.15 16:23

@Mango_Lassi ahaaa, takže to je prostě zavedená praxe…tak to je to co vůbec nechápu…to určitě aby někdo cizí kril moje miminko, to určitě bych je hnala, já se na to vždycky strašně těšila, i se stříkačkou mě to sestřičky učily, ale to přiznávám už byla vyšší dívčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.8.15 16:24

Jo, odsavacku mne taky nechteli dat, prej dite je nejlepsi odsavacka. Hele, poslu ti neco do SZ.

• Citovat
  • Upravit
3753
15.8.15 16:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
15.8.15 18:00

@Conulka Já rodila císařem v Podoli pred 10ti dny. Řekni ségře, at je v klidu-malá také neuměla sat, neměla moc sílu a já to taky neuměla s ní. Sestry dokrmovaly přes strikacku cca 10ml. několikrat denně. Ať přikládá co nejčastěji. Rozkojila jsem se pořádně až po pár dnech doma :) Teď už to obě umíme lépe. Tak ji uklidni, půjde to i jí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.8.15 09:17

registrace

Ahoj, chtěla jssem se zeptat na registraci dnes mám přesně 14+0 a 4 sec po 8 bylo plno..je tam psáno že se můžu přihlašovat +-7 dní od PM.. Můžu se tedy zítra pokoušet přihlašovat znovu nebo musím čekat jestli se něco pouze uvolní díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
17.8.15 09:34

Můžeš to zkusit znova, sestře se to taky povedlo až druhý den, ale taky to měla těsně

ahoj holky, jen píšu info jak sestra válčí, takže

malého sestry dokrmovaly MM a pak zkusily Hipp a malý baští moc pěkně a znovu nabral na 2900g, tak snad je dneska pustí
včera už měla sestra malého přes noc u sebe, ale stále nekojí, jen asi 2ml, má vpáčené bradavky, takže navíc musí používat bradavky
jinak z ní vylezlo, že tam nemají ty jezdící vozíčky/postýlky na miminka jako mají třeba na Vinohradech nebo u nás v Bohunicích a že nemají pod miminkama monitory dechu, 1 odsavačku na 3-4maminky, opravdu děti odnášejí sestry pryč na krmení, když rodička nekojí a další vtipné věci
jak to sestra líčí, tak mi Bohunice přijdou jak 5hvězdičkový hotel, naše mamka za ní byla druhý den po sekci a to se o malého staraly(přebalovaly) sestry, když ho mamka rozbalila, aby se na něj podívala, tak prý měl pos..aný paty, chudinka

tak já jen pro budoucí maminky, aby věděly do čeho jdou, sestra je zklamaná a má tak trošku pokažený start do novýho života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
17.8.15 09:35

Musí používat kloboučky samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
17.8.15 09:41

Ale abych taky něco pochválila, tak prý laktační poradkyně byla bezvadná a moc jí pomohla, akorát si jí musela zavolat sama, protože zrovna přítomná sestra se k tomu neměla a prý na prosbu o radu se jen divila, jak to že to sestra neví nebo už dávno neumí

jinak mám Vám vzkázat díky za vaše rady a podporu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
17.8.15 10:07

@Conulka 8o Bez vozíčků, bez monitorů, odvoz miminka pryč na krmení, nedostatek odsávaček, ještě takový personál… zlatý Motol, fakt zlatý, polévá mě horko, když si uvědomím, že jsem se chtěla dostat do Podolí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.8.15 10:24

@Conulka ano, to vše v Podolí mají. Monitory dechu, mobilní postylky apod. Ale na nadstandardu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková