Porodnice Podolí, nebo Apolinář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6715
15.6.16 14:26

Ano, při první návštěvě mi dělali i UTZ, při druhé ne a při třetí opět dělali UTZ. U prvního syna mi váhový odhad neříkali a věděli proč, syn měl při narození 4,3kg a nechtěli mě děsit. Teď mi říkali, že mimčo tak velké nebude a dcera měla 3880g. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
15.6.16 14:28

@sakota Mne v poradne v Podoli delaji utz pokazne, ale mimco nijak detailne nemeri. Ale neni problem se zeptat a rict sve obavy a doktor se na to zameri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
15.6.16 14:31

@Cuddy dekuji, to je presne informace, kterou jsem chtela slyset. :) Diky za zkusenosti i vsem ostatnim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
15.6.16 20:56

A nevíte některá jak je to s hlavním vchodem v noci? Četla jsem v hodnocení porodnice, že je v noci uzavřen a musí se jiným, ale nikde jsem nenašla, který to má být :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30965
15.6.16 21:02

@Mufina Uzavren je, ale je tam zvonek, zazvonis a pusti te. V tom prvnim mezipodlazi sedi „vratna“, ktera te nasmeruje, kam dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
15.6.16 21:23

@Cuddy díky, už jsem tam jednou rodila, ale to jsem dorazila odpoledne, tak jsem nevěděla jak to chodí v noci.

• Citovat
  • Upravit
6715
15.6.16 21:55

Tak my jsme tam přijeli před půlnocí a bylo normálně otevřeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
15.6.16 21:56

@Saffiraa no vida, tak uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
23298
15.6.16 22:11

Ja jsem lezela v Podoli minuly tyden, manzel odchazel o pul 11 vecer a hlavni vchod byl otevreny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
9.6.17 21:05

Ahoj holky, chtěla bych oživit diskusi. Rodila jste teď některá v Podolí po tý rekonstrukci? Prý byla rozsáhlá, tak mě zajímá jak to tam teď vypadá. Jako jestli se změnilo třeba sestinedeli apod.? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
10.6.17 09:49

@Lucilinka Ahojky,ja rodila 28.4 a rekonstrukce probihala, je to na etapy, takze tam budou delat jeste hodne dlouho..a rekostrukce byla fasady a vymenna stoupacek, takze pocitam ze se nic moc nezmenilo..ja na sestinedeli ani nelezela..ted uz nevim jak to tqm je ale bylo to narocny ale da se to prezit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.17 09:18

Ahoj, chtěla bych rodit v Podolí. Jak je to s registrací přes net, abych se tam stopro dostala? Vím, že v 8.00 je registr, mám odeslat žádost ze dvou pc, počítá se IP adresa nebo jak? Nebo mám zkoušet ze dvou pc dvě porodnice? Nějaká vychytávka, abych se určo dostala?

Dále se chci zeptat na aktuální zkušenosti..
1. Jaké jsou pokoje na rizikovém a péče.
2. Jak probíhá porod - s asistentkou, tu mít nemusím? Mají svoje? Nějaké alternativy jako porod do vody?
3. Císařský řez - zkušenosti
4. Pokoje standart a nadstandart, jak vypadají?
5. Pokoje na šestinedělí
6. Zkušenosti s personálem a lékaři

Jsem prvorodička a nemám o ničem ponětí..diskusi jsem pročetla, ale zajímají mě aktuální údaje. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
6715
11.6.17 12:55

Pro Anonymní:
aktuální recenze a další info najdeš zde:
 https://www.emimino.cz/…nice/podoli/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
21.6.17 16:55

Ahoj, já rodila 1.6. a rekonstrukce ještě probíhala, hodně se jim to protáhlo. Probíhala zrovna rekonstrukce některých nadstandardů (proto jsem ho nedostala, ale nakonec jsem měla super pokoj na P2, takže jsem nelitovala) a taky oprava fasády. Kromě toho, že nešla přes den otvírat okna, to bylo úplně v pohodě a žádný problém jsem s tím neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.4.18 18:47

Ahoj, obnovuji diskusi. Rodila jste některá v poslední době v Podoli? Jak probíhají poradny (jak se dlouho čeká atd.), jací jsou doktoři a jak vypadá sestinedeli? Budu ráda za každé info. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková