Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@LinduleK joo, monitory v pohodě, pořád tam dítě prohánějí zvonečkem. Jídlo a pití beru, jsou spokojené. Už jsem byla i na opakování monitoru. Chudinku museli jednou 3× budit, tak mě MUDra poslala znovu. Poradny katastrofa, mě přijde, že se nic nedozvím… A když se na něco zeptám, tak odpověď dostanu vždy mimo téma…
@jakuve noo, tak si raději zajisti hlídání, protože na ty dvě hodiny to určo je a nedej bože monitor ještě opakovat…
@mississka11 píše:
@jakuve noo, tak si raději zajisti hlídání, protože na ty dvě hodiny to určo je a nedej bože monitor ještě opakovat…
Nakonec se chlapovi podařilo vzít si volno a jsem za to vděčná. Byla jsem tam 4 hodiny a to jsem ani nebyla na monitoru
. S prckem bych to sice zvládla asi taky, ale byla bych akorát tak vynervovana a zrala na lexaurin ![]()
@jakuve no mi říkali, že monitory jsou od 38 tt, ale co naplat. Já dneškem měla rodit, jsem zvědavá, když už tam nebudu na ty monitory muset… Moc holek tam s prckem nechodí. A když, tak jsou tam i tatínkové. Je to tam na dlouho a v rizikové jedničce, když tam býval Buben, tak to bývalo fakt na celej den…
@mississka11 píše:
@jakuve no mi říkali, že monitory jsou od 38 tt, ale co naplat. Já dneškem měla rodit, jsem zvědavá, když už tam nebudu na ty monitory muset… Moc holek tam s prckem nechodí. A když, tak jsou tam i tatínkové. Je to tam na dlouho a v rizikové jedničce, když tam býval Buben, tak to bývalo fakt na celej den…
Já právě taky budu jen v jedničce, ale mně snad čeká už jen jedna návštěva v utery kvůli naplánování císaře a už tam snad nepůjdu. A to už budu mit o deti postaráno, jen ted mi to s hlídáním nějak nevychazelo, naštěstí dali tomu mymu chlapovi volno. Tak se třeba ještě potkáme na sestinedeli ![]()
@jakuve noo, já ještě neporodila, ale dneska se snad začalo něco chystat, konečně změna… Odešla hlenová zátka… Vím, že to nic neznamená, ale naděje umírá poslední, no ni?
@mississka11 píše:
@jakuve noo, já ještě neporodila, ale dneska se snad začalo něco chystat, konečně změna… Odešla hlenová zátka… Vím, že to nic neznamená, ale naděje umírá poslední, no ni?
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jestli nějaká z Vás rodila v Podolí pár dní před tím než tam měli malovat? Mně vychází termín porodu asi 3 dny před plánovaným malováním, tak si říkám, jestli má cenu se tam vůbec registrovat. Předem Vám děkuji za odpověď, Anna
Ahojte, kdo rodil v Podoli nedavno, nevite, zda tam jeste davaji takove pekne oblbovacky? Minule jsem nemohla mit epidural kvuli nizkemu poctu krevnich desticek, tak mi pustili do zily nejake fety a citila jsem se naprosto uzasne, necitila jsem bolesti a dokonce jsem si tam i mezi kontrakcema pospala ![]()
Byla jsem pekne sjeta a ten porod se mi hrozne libil. snad to zaziju priste ![]()
To má být nějaká provokace? Fety? Sjetá? Si něco kup, třeba se ti to zase bude líbit..
@Run píše:
To má být nějaká provokace? Fety? Sjetá? Si něco kup, třeba se ti to zase bude líbit..
já nevím co to bylo, jinak bych si to koupila. Partner si dobre pamatuje, jak jsem si tam prozpevovala „joooo, je to super!“
Budu tam rodit cca do 14 dnů dám ti vědět:D, ale pochybuji:D:D:D
@Mango_Lassi jediné, co mě pustili do žíly byl oxytocin a to byla teprve jízda… Zkus příště ten a věř, že znovu rodit chtít nebudeš ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.