Porodnice Podolí, nebo Apolinář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1235
7.8.14 11:32

@Fraga bylo to tak rychlí, ze jsme ani nestihli vytáhnout CD z tašky :)
Ale jinak jsem přání neměla žádné. A všichni i tak byli skvělí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
7.8.14 13:56

@PetulkaKol Gratuluji, Jsem rada, ze to tam je tedy v pohode. No uvidíme, jestli ještě někdo napise recenzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
10.8.14 10:22

Zdravím z podoli! Císař byl ok, jip taky, akorát jsem tam byla 1,5 dne protoze nebylo místo na šestinedělí. ale u jsem na pokoji (s novými okny) a odpoledne se začnu sama starat o miminko. nadstandardy jsou plné. Všichni jsou tady moc milí, nemáte se čeho bát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
10.8.14 14:17

@magdasch A jak se po cs citis, dobre? Na JIP jsi asi u sebe nemohla mit miminko, co?
Nejake doporuceni pro cs v Podoli? A mela jsi celkovou anestezii, nebo spinal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
11.8.14 14:23

@magdasch
Gratuluji k miminku :kytka: Jaké to tam je, dá se po tom císaři dojít na wc a do sprchy? Prý je to strašně daleko? Pomáhá někdo tam dojít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
11.8.14 21:21

Cítím se docela dobře, každý den je to lepší. na jip miminko být nemůže, nosí ho jen na kojení. k sobě na pokoj jsem si ho vzala v neděli odpoledne, ale kdybych chtěla, můžu i později. já jsem zrovna na pokoji, který je na druhém konci chodby než wc a sprcha, ale dá se to zvládnout už ten první den. jakmile odejdete z jip na šestinedělí, tak se očekává, že zvládnete chodit samy. nejdřív to je dost náročné, ale rychle se to zlepší. Měla jsem spinal-je potřeba počítat s tím, že to chvílemi celkem bolí (když se vybavuje dítě a pak ke konci).tu první bolestivou fázi jsem vydržela, abych ho hned viděla, potom jsem se nechala na chvíli uspat.moje jediné doporučení je se nebát, jsou tady samí profici a většina z nich je moc hodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
11.8.14 22:53

@magdasch takže jsi měla na porod spinál a pak ses stejně nechala uspat? Nebylo by lepší to udělat rovnou. Miminko by ohlídal tatínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
12.8.14 08:05

Já právě pořád řešeím, co je lepší - jestli spinál, nebo se nechat celkově uspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
12.8.14 08:06

@magdasch tebe u spinalu neco bolelo? 8o ja mela taky spinal a naopak jsem necitila vubec nic a kdyz mne rekli, ze maly uz ma venku zadecek, tak jsem neverila, protoze jsem cekala prave nejake skubani a tahani jak porad vsichni pisou a ono nic. :nevim: a proc ses nechala uspat, kdyz uz byl prcek venku? to uz te prece nemelo co bolet. Nebo jsi citila i to siti? Nemyslim to zle, jen tomu nejak nerozumim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
12.8.14 08:43

Já jsem slyšela, že u spinálu je právě často vedlejším účinkem velká bolest hlavy, takže já bych asi chtěla celkovou anestezii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
12.8.14 08:55

@market.km bolest hlavy muze byt i po celkove. Ono oboji ma sve a kazde telo se vyporadava s danou narkozou jinak. Pak je na tobe co chces vic. Jestli videt sve miminko hned po porodu na ukor, ze te treba bude bolet hlava.(coz ale vubec nemusi byt a ve vetsine pripadu neni) Nebo ho neuvidis a budes v pohode. (coz taky nemusi byt). Ja mela spinal a nelituju. Nemela jsem vubec zadne problemy. Ani pri zakroku, ani po nem. Pokud bych mela mit i priste cisare, jdu do spinalu znovu. Ale obavy chapu, taky jsem nad tim dlouho premyslela, co zvolit. Jinak po spinalu se nesmi prave zvedat hlava, musi se jen lezet. Kdo to nedodrzi, pak ho ta hlava boli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.8.14 09:04
@market.km píše:
Já jsem slyšela, že u spinálu je právě často vedlejším účinkem velká bolest hlavy, takže já bych asi chtěla celkovou anestezii.

měla jsem v Podolí 2× spinál a hlava mě nikdy nebolela. Podruhé jsem měla na JIP i trochu víc zvedlou postel (a tudíž i hlavu) - ale polohoval mi ji tehdy sám anesteziolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.8.14 09:06

Jo a nic jsem necítila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
12.8.14 09:08

@mooch taky jsem mela zvedlou postel, ale musela jsem hlavu mit polozenou. Kdyz jsem ji jednou zvedla, ze jsem si chtela neco vzit. Hned na me hulakala sestra, ze ji nesmim zvedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.8.14 09:09

@marfra no já jí právě podruhé měla zvedlou citelně víc než poprvé (sestry si tolik zvednou nedovolí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková