Porodnice Podolí, nebo Apolinář?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2230
9.7.12 16:44
@matsek píše:
@paola white Máš pravdu jenže já jsem zažila zákrok kdy orávě medik prováděl a dokotorka koukala a nakonec to dopadlo špatně, měla jsem velké štěstí že se to pak zahojilo, takže s tímhle nemám dobré skušenosti, hlacně když nepůjde tak úplně o můj život. Jinak ano bylo to tady vždy, ale mám z toho seznamu pocit že tam vypsali všechny lékaře kteří jsou aspoň trochu dobří. Jak říkám, je to můj pocit a třeba to tak nebude, jen mě to vyděsilo.

tak já jsme u porodu mediky odmítla. rodila jsme tam teda před dvěme lety tak envím jak to je teď. porod bez kompliakcí takže mě dr jen přišla zkontrolvat když by lo po všem,byla tam PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.7.12 20:32

@spiky01 No oni někdy okolnosti ani nedovolí se nějak vyjadřovat, prostě na to není čas. Navíc já se a po zákroku dozvěděla, že to byla medička a MUDr. na ní jen dohlížela. Takže jsem se prostě začala bát co když ty lepší budou vytížení platícími a nás neplatící zbydou už jen ty méně zkušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
9.7.12 22:26
@matsek píše:
@spiky01 No oni někdy okolnosti ani nedovolí se nějak vyjadřovat, prostě na to není čas. Navíc já se a po zákroku dozvěděla, že to byla medička a MUDr. na ní jen dohlížela. Takže jsem se prostě začala bát co když ty lepší budou vytížení platícími a nás neplatící zbydou už jen ty méně zkušení.

pokud k tomu výslovně nepodepíšeš souhlas tak medik u zákroku nesmí být. ale někde dělají to že při podpisu souhlasu s hospitalizací rovnou podepíšeš i souhlůas s přítomností medika. pokud to tak je tak stačí napsat „nesouhlasím s přítomností mediků“ a až pak podepsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
9.7.12 22:54
Také mne rodila a bylo to strašné, ale těžko zabráníte tomu, že zrovna bude mít službu, když budete rodit…byla jsem hodně potrhaná, šila mne 1,5 hodiny žákyně pod chladným a nedůsledným dohledem této lékařky…a jak se chovala obecně, něco nepochopitelného… :(
@žirafííí píše:
Holky čtěte tohle bylo na porodnice Podolí - pozor, pozor matky na upmd v podolí v Praze, je zde otřesná doktorka žáčková, která mi strašlivě zničila porod, celou mne naprosto zbytečně potrhala/ poranění hráze 3.stupně až ke konečníku a málem jsem vykrvácela/,následně mi zde v této porodnici bylo podvodem ukradeno dítě na základě falešného tvrzení 2 sociálních pracovnic, dodnes dítě díky jim nemám a nic mi není platné že existuje soudní rozhodnutí, že toto odebrání nemělo vůbec nastat, Každopádně si dávejte pozor na doktorku Žáčkovou, opravdu se jí to nepovedlo a personál porodnice se ke mne také nezachoval nejlépe, takže pokud nepatříte k horním desti tisíc této porodnici se raději vyhnětejako zdá se mi to pěkně jetý až nemožný, co si o tom myslíte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.7.12 23:02
@spiky01 píše:
pokud k tomu výslovně nepodepíšeš souhlas tak medik u zákroku nesmí být. ale někde dělají to že při podpisu souhlasu s hospitalizací rovnou podepíšeš i souhlůas s přítomností medika. pokud to tak je tak stačí napsat „nesouhlasím s přítomností mediků“ a až pak podepsat

tak ja podepisovala ze nesouhlasim ani aby dohlizeli do dokumentace ani aby byli u porodu, u prvniho ditete mi tam nikdo nevlez, ted si to taky nepreju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.7.12 08:42

@Monjie Nevím jestli mi to budete věřit, ale tohle jsem podepsala také! Nechtěla jsem je ani u zákroku ani nahlížet do dokumntace prostě nic. O to větší to byla pak šok. No nesmím se stresovat dopředu, ale strach tedy mám, snad se to prostě nijak neodrazí to co teď zavedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
10.7.12 08:52
@paola white píše:
z praxe můžu říct že tohle tu bylo vždycky. jen nelegální, ale za doktory se platilo (nebo tlačkou) to bylo pořád!!!

Souhlas. Několik mých známých mělo v Podolí zaplaceého doktora i před tím, než to bylo oficiální. Takže se toho vůbec neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
10.7.12 09:14
@matsek píše:
@Monjie Nevím jestli mi to budete věřit, ale tohle jsem podepsala také! Nechtěla jsem je ani u zákroku ani nahlížet do dokumntace prostě nic. O to větší to byla pak šok. No nesmím se stresovat dopředu, ale strach tedy mám, snad se to prostě nijak neodrazí to co teď zavedli.

to je na stížnost an člk :think: jj,souhlasím že nemá cenu se dopředu stresovat. tak přeji hodně štěstí a co nejvíc pohodový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.7.12 09:16

@mooch Ano o tom vím, ale teď když je to legální, tak aby o to nebyl enormní zájem. Přeci úplatky dávat to je něco jiného než když už je to legální, tak aby o to nebyl velký zájem. No uvidíme až časem. Prostě jsem měla jen strach jak se to zase změní třeba, ale třeba ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.7.12 15:01

Tak ja bych je osobne poslala do haje, ze nemaji u porodu co delat. Rvala bych na cely porodni sal:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.7.12 15:20

@Monjie No když se mi to stalo, tak to bylo u gyn. zákroku v narkoze, takže jsem to zjistila až po probuzení. Ale teď si dám pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
10.9.12 20:55

Ahoj holky snad nevadí, že jsem Vám sem vlezla. Chtěla jsem si jen přečíst názory. Já osobně za sebe napíšu asi toto - Otěhotněla jsem v loni v listopadu, čekala jsem 2 dvouvaječné holčičky. Ve 14+0tt jsem se zaregistrovala v Podolí, vše bylo ok…Ve 20tt mě poslala má gyndařka na screening k mudr Břešťákovi a ten bohužel zjistil, že jedna holčička se přestala vyvíjet. Takže mě hned v tom 20tt převedli do Podolí. S tím miminkem se nic nedělalo, bylo mi vysvětleno, že se vstřebá. No je to divný pocit, ale zvládla jsem to.Ve 24tt navíc zjistili cukrovku, sem tam nějaký zánět v tělě. Prostě jsem si to užívala naplno :roll: :roll: :roll: Termín porodu jsem měla na 15 srpna. V červenci, myslím, že to bylo 19tého mě strašně rozbolelo tříslo, vydržela jsem to do 3h rána, hned potom jsem volala do Podolí jestli mám jet na chíru nebo k nim.Pan doktor řekl, že nejdříve raději do Podolí a pak se uvidí. No tak jsem jela ráno ve 3.30h do Podolí kde mě řádně vyšetřili, vzali odběry a opět zánět :zed: :zed: :zed:..Ráno mě sanitka odvezla na Karlák, aby vyloučili slepák, nepotvrdil se…Bolest třísla pomalu ustoupila, záňět také a mě propustili v pondělí 23července. V pátek 27července jsem šla na kontrolu a ejhle.Pan primář řekl, že v úterý 31července mám nástup a hned ráno sekce 8o 8o 8o …Dne 1 srpna se mi narodila krásná a hlavně zdravá dcerka Eliška. Veškerý personál naprosto skvělý, od primáře, doktorů, sestřiček až po uklízečky :potlesk: :potlesk: :potlesk: Za rok se chytáme s manželem poříit si druhé miminko a já jednoznačně půjdu do Podolí :srdce: :srdce: :srdce:…Zrovna se tam v týdnu chystám zajít s maličkou a chci pozdravit sestřičky na šestinedělí a ještě jednou jim poděkovat za bezvadnou péči :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.9.12 11:16

Ahoj ráda bych znala Váš názor, na očkování matky po porodu v Podolí. Očkování se provádí kombinovanou vakcínou protiv černému kašli, tetanu a záškrtu. Uvažujete o tomm některá z Vás, nebo už jste se některá nechla po porodu naočkovat? Já nad tím právě přemýšlím a ráda bych znala názory ostatních. Nejvíc přemýšlím nad tím, že vlastně budu kojit a miminko tím pádem to dostane do těla také, tak nevím. V Podolí mi o tom řekli a že rozhodnutí je na mě, žádní info mi k tomu neřekli. Děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.12 11:32

Ahoj holky nevim jestli už to tu není napsané, ale chci se zeptat mám si brát do Podolí všechny věci pro miminko nebo tam jsou erární jako všude jinde??? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
14.9.12 16:57

@sabrinka647 Ahoj já tam rodila před měsícem. Své věcičky mít nemusíš, ale já je měla. Chtěla jsem mít holčičku načančanou :*…Jinak přeji co nejrychlejší porod…Já si to tam užila, moc se mi tam líbilo, to myslím vážně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková