Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminy z Opavy, kde kupujete pleny čislo 2 a za jaké peníze?? Byli jsme tam ted u rodiny a nemohla jsem nikde sehnat levné 2 ve 2 jsem viděla snad jen pampers… tak prosím pisněte kde a za jaké penízky seženu 2 a pokud víte o levných 3 tak mužete taky pisnout
samozřejmě počet kusu, cenu a název ![]()
Bože…řetězce mají ceny všude podobné. Třeba DM má levné dvojky, ale přesný počet kusů, přesnou cenu Ti teda neřeknu ![]()
No tak jelikož já mám soukromou dodavatelku s nízkou cenou tak se neorientuji v obchodních cenách, a sestra čeka mimi a je právě z opavy, tak se pidim po tom kde má nakupovat, s poštou by se ji to už asi nevyplatilo kdybych ji je měla posílat…a opravdu v obchodnacich sem nenašla dvojky tak nevím kde je má shánět
No já teda nevím, ale v Opavě jsou snad všechny řetězce hypermarketů i drogerií… že by FAKT NIKDE neměli? Sem tam jsou dobré akce na pleny v Globusu, existuje tam i nějaká slevová kartička pro maminky s malými dětmi, totéž v DM.
Tak jasně že jsme nelitali po obchodacich sotva jsme přijeli
komu by se chtělo když to tam nezná
ale nakonec jsem po par obchodech to vzdala a vzala trojky, no tak co byli trochu větší ![]()
Však sestra si to objede, když je z Opavy. Tak jí vždycky když pojedeš na návštěvu pár balíků na přilepšenou vezmi od té své dodavatelky… a nemusíš posílat poštou.
Tak to jo to už sme se bavili že ji vždy dovezu…no ona se tam ani moc nevyzná je z okolnich dědin a co se tyče mimiska tak zatím nema paru o takovych věcech… a tak myslela jsem že jsou tu maminy co budou věět kde kupujou levne plenky ![]()