Open University

Chocolate
11.12.12 11:50

Open University

Nemáte prosím někdo zkušenost se studiem na Open University?
Co všechno se dá studovat? Jak to probíhá? Dá se studovat i z ČR?
Budu ráda za každý postřeh, radu, zkušenost… děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Zack
14.1.13 01:17

Ja pristi mesic zacinam BSc Health Sciences, mam par znamych a kolegu, kteri maji BSc Psychologie a Sociologie. Pokud je vase anglictina na urovni, ze muzete psat rekneme slohove prace v anglickem jazyce a rozumite anglicky psane literature pak bych nevidel problem. 1 modul ktery budu studovat ma 7 knih (1 semestr = 7 „slohovek na zadane temata“ nejake online testy, a 1 zkouska na konci semestru, ktera se kona v centru ktere urci universita - vetsinou je to podle mista bydliste, v CR pravdepodobne konsulat)

• Citovat
  • Upravit
9
6.10.15 14:08

Ahoj, začla jsem studovat na Open University, ale jsem zoufalá. Nevím jak se přihlásit na online tutor atd… Nemohl by mi někdo pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.10.15 14:13

@Leze123 studovala jsem s nima rok, ale jsem v Anglii takze vse slo pres telefon nebo e-mail. Napis jim email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.10.15 14:56

Děkuji :-). Chtěla bych někoho z Prahy, aby mi dal instruktáž. Nejsem moc počitačový expert. Musím říct, bže mi to příjde dost těžký se ve všem orientovat. Jaký jsi z toho měla pocit? A jak je v Anglii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.10.15 19:08

@Leze123 studuji ctvrtym rokem na Open University, ale jsem taky v Britanii. Najed na Student Home, pak na Study planner a pak na prave strane mas tutorial online, na to kliknes a uz by jsi mela byt na te strance, pak kliknes na join session a jsi v mistnosti. Je dobry to urcite zkontrolovat predem, jestli vsechno slape, jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.10.15 20:05

Moc děkuji. Už jsem na to přišla. Poslala jsem email na Tutor a ta mi trpělivě vše popsala emailem :lol:. A Jak se ti tam líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.10.15 20:20

@Leze123 jo, jsem spokojena, jen mi vadi, ze zaverecne zkousky jsou online. Aspon u jazyku. Co studujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.10.15 20:25

No taky jazyky :lol:. Angličtinu a španělštinu. I když stále nevím jestli je má angličtina dostatečná na to studovat. Po dvou dnech studii je mé sebevědomí na bodě mrazu :roll:.

Je to pro tebe těžké to studium? Ty nemáš zkoušky osobně tedy, to mě překvapuje. Já ani ještě nevím, jak budou probíhat u mě. Jaký vůbec bude proces

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.10.15 20:27

Jee, ja mam za sebou dva kurzy Nemciny a letos delam druhy kurz Spanelstiny. Nedelas nahodou L140 En Rumbo: Intermediate Spanish?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.10.15 20:28

Tezky je to v tom, ze je to hodne o samostudiu a ze chybi konverzace. Ale planuju si jeste k tomu platit soukrome skype hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.10.15 20:54

Ne, ja začínám s modulem L161 a L185. Španělštinu si dám až příští rok. Tenhle rok jsem si chtěla vyzkoušet jak to budu vůbec zvládat. Španělsky jsem se učila ted dva mesíce ve Španělsku přes léto a musim říct, že to zas tak jednoduchý jazyk není, jak všichni říkají. Je právě hodně o konverzaci bez žádných pravidel jak jsme zvyklý třeba v češtině :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
8.10.15 10:36

Holky, jaka je vyhoda studia na Open University? Je to hlavne to, ze se to da studovat dalkove? Divala jsem se na poplatky za toto studium a neni to uplne levne.
Je vyhoda v tom, ze se daji studovat dalkove i obory, ktere v Cechach dalkove nejdou? Jenom premyslim nad tim, proc studovat dalkove Open Universitu a platit za to, kdyz muzu i tady v Cechach studovat dalkove a takrka bezplatne.

Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.10.15 13:02

Studium na české škole a britské škole je velmi velký rozdíl. Jak v učení, přístupu a kvality. A pozor nepleť me si výrazy dálkový a online studium! To jsou uplně odlišná studia. Online studium Ti v čechách nenabízí a dálkový studia jsou z 95% jen o víkendech. A na této škole je studium uznáváno po celém světě. Což v čechách jen na vybraných universitách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.10.15 13:04

Chtěla jsem se zeptat, jestli by mi někdo nevysvětlil, jak se hodnotí zkoušky či práce na této škole :zed:.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko