Kde ověřit kopii výučního listu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde ověřit kopii výučního listu?
Ahojky nevíte někdo s jistotou kde si mám nechat ověřit kopii výučáku? Potřebuju to pro přihlášku k dalšímu studiu. Kuju
Někdo říká že na poště, někdo na MÚ, někdo zas u notáře, kurník, tak kde?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na městském úřadě kde ti ho předávali. Takhle nám to tenkrát říkali. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď u toho notáře nebo všude, kde je CzechPoint - tedy třeba na poště, MU… atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úředně ověřenou kopii Ti udělají kdekoliv na MěÚ nebo na poště, kde je Czech Point. Notář vytváří notářsky ověřenou kopii a tu pro studium nepotřebuješ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejjistějšího máš notáře, tam je to na 100%. Na poště a úřadě si nejsem jistá, jestli neověřují jen podpisy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechna uvedená místa provádějí vidimaci, akorát co vím, tak notáři to mají dražší. S sebou tedy peníze a originál vysvědčení, kopii si na místě můžou udělat oni, aspoň pak nemusí ověřovat pravost listiny. Jo a jedno ve kterém městě to je, to s tím nesouvisí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helii píše:
Nejjistějšího máš notáře, tam je to na 100%. Na poště a úřadě si nejsem jistá, jestli neověřují jen podpisy.
Neověřují, byla jsem si na poště nechat ověřit opis vysvědčení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Notář je zbytečný, tam se spíš ověřují smlouvy, závěti a tak. Pro tyhle běžné účely stačí opravdu MěÚ, popř. pošta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samy píše:
Jo a jedno ve kterém městě to je, to s tím nesouvisí.
UUUUUFFFFFFFFF, to bych se projela
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design
Tak to jo, super, díky za info, taky mě to v dohledné době čeká, kvůli studiu, tak jsem aspoň zas o něco chytřejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, děkuju moc
, si zejtra udělám kolečko Pošta-úřad-a případně hospoda, jestli mi řeknou že musim do okresního města ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit