Open University
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je toto online studium vhodne jen pro full time studenta, nebo studuji i pracujici lide? To, ze studium je online, znamena to, ze v dany cas muzes napr. poslouchat nejakou prednasku? Nebo ze si danou prednasku muzes stahnout a poslechnout si ji? Nebo je to jen, ze si online muzes stahovat studijni materialy?
Jaky je tam kontakt s ucitelem? Prece jenom ucit se neco sam z materialu nebo mit prednasky je u nekterych oboru velky rozdi.
Divala jsem se na stranky a delka studia opravdu asi vypovida o narocnosti:
How long it takes
Full time - 3 years
Part time - 6 years
Time limit - 16 years
Zajimalo by me, jestli se to da zvladat pri praci? Mate s tim nekdo zkusenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já mám práci i rodinu. Určitě dá. Každý jsme jiný studijní typ
. A hlavně si to sama koordinuješ jak dlouho chceš studovat. To je jen na tobě a tvých časových možností. Studuješ kdy chceš. Vše je online a přednášky jsou nahrané. Můžeš se podívat kdy chceš. Je to velmi otevřené a variabilní ke každému s určitým „handicapem“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leze123 - jak je to s placenim skolneho?
Na strankach maji uvedeno, ze 30 kreditu stoji £1350 a 60 kreditu stoji £2700.
Kdyz se divam na bakalarske studia, tak skoro vsechny obory jsou za 360 kreditu.
Pokud tedy 60 kreditu, stoji 2700£, tak 360 kreditu stoji 16200£.
Pri aktualnim kurzu 37kc/1GBP, tak bakalarsky titul te bude stat 16200*37 = 600000 Kc. To uz nejsou uplne male penize za to, ze jsi bakalar.
Platis takto vysoke skolne?
Chapu, ze na anglicke pomery toto skolne neni extra vysoke. Pred mesicem jsem byla v Londyne a anglicka kolegyne mi rikala, ze jeji dcerka je ted na univerzite a ze plati 10000£ rocne. Takze denni studium evidentne stoji jeste vice a to nemluvim o prestiznich skolach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to drahé na naše poměry. Když je člověk v Anglii, tak si může zažádat o půjčku od státu, která je VELMI výhodná.
My, kteří studujeme online a bydlíme mimo Britanii, na ní nemáme právo. Ale škola Ti může navrhnout splátkový kalendář.
Británie má jedno z nejpřístupnějších podmínek pro studium, aby mohl studovat každý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kate1978 píše:
Holky, jaka je vyhoda studia na Open University? Je to hlavne to, ze se to da studovat dalkove? Divala jsem se na poplatky za toto studium a neni to uplne levne.
Je vyhoda v tom, ze se daji studovat dalkove i obory, ktere v Cechach dalkove nejdou? Jenom premyslim nad tim, proc studovat dalkove Open Universitu a platit za to, kdyz muzu i tady v Cechach studovat dalkove a takrka bezplatne.Dik.
Vyhoda je v tom, ze si svuj studijni cas organizujes uplne sama. A studuji prave pracujici a rodice deti. U kazdeho kurzu byva kolik zabere casu. Taky muzes studovat uplne od zacatku urcite veci. Takze treba ty jazyky muzes studovat bez jakekoliv predchozi znalosti. Ja mam u nich zatim udelanou nemeckou maturitu a tenhle rok dodelam Spanelskou. To bylo v pohode, zabira mi to tak 5-6 hodiny tydne. Oni uvadeli myslim 7-10 hodin. Ale dalsi kurzy, ktere uz vlastne maji byt nad tu maturitu pry maji zabrat 35- 40 hodin a z toho mam docela vitr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s bakalářským online studiem Psychologie na Open university? Nejlépe s tím na 3 roky? A je potom možné třeba dodělat magistra na nějaké universitě ve světě? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit