Operace šilhání Motol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.19 11:51

ještě se chci zeptat, myslíte, že mám syna na operaci nějak „připravovat“? Myslím tím, povídat mu o tom, co ho čeká…? Samozřejmě v dětské formě? Nebo o tom moc radši nemluvit, aby se mi neseknul? Říkám mu zatím, že pojedeme na kontrolu očiček a že tam bude hodně dětí a budeme tam spát, protože doktor má hodně práce a že pak dostane na očka dva pirátky aby se mu očička hezky uzdravila..... Nic víc… :think:

• Citovat
  • Upravit
152
9.2.19 15:00

Můj syn má za sebou operaci obou očí v Motole. Když mi ho přivezli a probudili strašlivě naříkal. Chovala jsem ho a uklidňovala dokud znovu neusnul. Byla to hodně těžká půlhodinka. Následně prospal celé odpoledne. Navečer se probudil. Chtěl si jít hrát do herny. Vzala jsem ho za ruku a on šel poslepu. V herně si chvilku hrál. Překvapilo mě to :dance: Po večeři jsme ještě chvilku chodili za ruku po chodbě. Malý to zvládl velmi dobře. Ráno mu oči rozlepily. Operaci v Motole doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
9.2.19 15:06

Ja jsem absolvovala jedno oko v Motole v 18, na pokoji jsem mela dve holky, kterym delaly obe. Sestry byly jemne receno “nesetrne”, kdyz do oka nasledne davaly masticku. U me navic operace skoncila tak, ze po letech silham na druhou stranu a vypada to mnohem hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.7.25 20:23

Dobrý den, ráda bych obnovila diskusi. Syna čeká v pěti letech operace obou očí kvůli šilhání. Nemáte někdo aktuální zkušenost z Motola? Děti mají pořád zalepené oči celý den? Jaký u Vás měla operace úspěch? Děkuji za odpovědi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty