Operace cystokéla a rektokéla

Anonymní
27.4.23 11:59

Operace cystokéla a rektokéla

Ahoj,
mam cystokelu a rektokelu. Po 2 letech cviceni s fyzioterapeutem je to stale horsi. Takze akorat vyhozené penize. Diky tomu se mi i stale vraci hemoroidy a to jsem podstoupila dva lasery help-haló za 8000.-. Uz chci problem konecne vyresit, obzvlášť nyní kdy uz nemuzu mit ani sex-vyleze mi boulicka a je to neprijemny jak pro me tak pro partnera. A zaleze trochu az za treba 3 dny, takze v praci trpim. Na urogynekologii jsem objednana az v cervnu, nemuzu sehnat dřívější termin. Zajima me zda jste nekdo podstoupil operaci, popripade jakou a jake s tim mate zkusenosti. moje doktorka mi rikala o rejuvenaci pochvy, ale romu uplne neverim a nestoji zrovna malo. Je mi jasné, ze se ro vratit muze, ale i 5 let by pro me bylo vysvobození.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
301
15.2.24 13:16

Dobry den, Jak vám to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.24 14:54

@MissDetectiv Nedopadlo,byla jsem v podoli a tam mi bylo receno, ze me operovat nebudou. Pry jsem mlada :nevim: no ja nevim, ale prace proto ze jsem mlada si absolutne nemuzu uzivat zivot nebo blbnout s malym je to 8 let od porodu uz. Byla jsem tedy na soukromé klinice, kde mi dr rekl narovinu ze rejuvenaci nedoporučuje, ze je to na pravidelne chození celou dobu a problem to neresi a v mem pripade to nepomuze. Navrhnul mi operaci, ze jinak se to napravit neda. Je to soukromá klinika, takze setrim penize a pak hned do toho jdu. Mrzi me, ze si platíme zdravotni a pomoc jsem nedostala a argument, ze jsem mlada a urcite budu chtit jeste jedno dite a je to zbytecny. Mi prijde pres caru. Mam utržené vazy a porušeny sval. To se nevycvici. I kdyz jsem dr rikala, ze dite nepřipadá v úvahu a ani si ho udelat nemuzu :lol: Sex uz prakticky nejde a partnera chapu, vypada to hrozne i citim to jde dost.

• Citovat
  • Upravit
301
19.2.24 15:18
@Anonymní píše:
@MissDetectiv Nedopadlo,byla jsem v podoli a tam mi bylo receno, ze me operovat nebudou. Pry jsem mlada :nevim: no ja nevim, ale prace proto ze jsem mlada si absolutne nemuzu uzivat zivot nebo blbnout s malym je to 8 let od porodu uz. Byla jsem tedy na soukromé klinice, kde mi dr rekl narovinu ze rejuvenaci nedoporučuje, ze je to na pravidelne chození celou dobu a problem to neresi a v mem pripade to nepomuze. Navrhnul mi operaci, ze jinak se to napravit neda. Je to soukromá klinika, takze setrim penize a pak hned do toho jdu. Mrzi me, ze si platíme zdravotni a pomoc jsem nedostala a argument, ze jsem mlada a urcite budu chtit jeste jedno dite a je to zbytecny. Mi prijde pres caru. Mam utržené vazy a porušeny sval. To se nevycvici. I kdyz jsem dr rikala, ze dite nepřipadá v úvahu a ani si ho udelat nemuzu :lol: Sex uz prakticky nejde a partnera chapu, vypada to hrozne i citim to jde dost.

Teda tak to je síla. Mně je 33, ted jsem po kolpoperineoplastice podruhé. Byla jsem loni, sesili mi to málo, takže problém rektokely pokračoval (I když lepší než předtím mírně), takže jsem šla na reoperaci. Čumím, že vám to nechtěli udělat, mně to navrhli hned sami a hradí to pojišťovna. Byla jsem v Olomouci. Nejdřív jsem šla do urogynekologicke poradny a hned řekli, že je to na operaci.
Tak teď jsem po te druhé operaci, tak uvidíme, snad to už dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.24 19:00

@MissDetectiv Ja obešla snad co se dalo. Hodne jsem se spoléhala na podoli, vsichni si jej chválí atd. A tam mi doktor rekl tohle, ze mi to proste neudela. Na soukromé klinice si klepali na hlavu, ze nechapu proc, ze je na prvni pohled jasne, ze tohle ani jinak napravit nejde a jen se to zhoršuje. Vsude mi prakticky rekli to stejne, ze stejne urcite budu chtit jeste jedno dite a na operaci jsem mlada. Uprimne ja o porodu nechci ani slyset :D dalsi dite rozhodne nepřipadá v úvahu. Je mi 26,dite jsem mela v 18- sice brzo, ale následky to nechalo sileny i kdyz jsem si naivně myslela, ze se dam rychleji dohormady. Ted v 26 nosim inkontinencni pomůcky, je to pro me neco strašného a sex je uz uplne pase
Tak držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2375
19.2.24 19:09

Brno Sv. Anna MUDr. Vlček nebo FN Bohunice MUDr. Huser. V Ol jsou taky šikovní. Rejuvenaci nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.2.24 19:25
@Anonymní píše:
@MissDetectiv Ja obešla snad co se dalo. Hodne jsem se spoléhala na podoli, vsichni si jej chválí atd. A tam mi doktor rekl tohle, ze mi to proste neudela. Na soukromé klinice si klepali na hlavu, ze nechapu proc, ze je na prvni pohled jasne, ze tohle ani jinak napravit nejde a jen se to zhoršuje. Vsude mi prakticky rekli to stejne, ze stejne urcite budu chtit jeste jedno dite a na operaci jsem mlada. Uprimne ja o porodu nechci ani slyset :D dalsi dite rozhodne nepřipadá v úvahu. Je mi 26,dite jsem mela v 18- sice brzo, ale následky to nechalo sileny i kdyz jsem si naivně myslela, ze se dam rychleji dohormady. Ted v 26 nosim inkontinencni pomůcky, je to pro me neco strašného a sex je uz uplne pase
Tak držím palce :kytka:

No ale ta rejuvenace je něco jiného, ne? Tohle jsou ty poševní plastiky, myslim, ze to delaji skoro v kazde nemocnici. Prostě pokud máte funkční problém, což máte, tak bych se nenechala odbyt. Popsala vše co tu říkáte a trvala bych na tom. Někde vás vyslyší. Nevzdavejte to, jste mlaďounká, tak se prece nemuzete smirit s tim, ze budete jeste deset let trpet, nez vam doktor, co vás ani nezná, uvěří, že už nebudete mít dite.

Mimochodem, já mám sice dvě děti, ale absolutně nikdo ani nepipnul otázku, jestli ještě planuju děti nebo tak…jako prakticky asi blbost je ještě chtít a tu operaci podstupovat, ale neměl by se vás na to ani nikdo ptát, to je vaše věc.

Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.26 06:31

Zakladatelko, jak ti to nakonec dopadlo? Byla jsi na operaci? Jak proběhla? Je ti lépe?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa