Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám tedy nehormonální tělísko už podruhé (poprvé vytaženo kvůli snaze otěhotnět) a měla jsem to tak jak popisuješ úplně běžně. Nic bych v tom nehledala.
Nehormonální tělísko působí mechanicky a na průběh menstruačního cyklu nemá žádný vliv. Vynechání menstruace nemůže způsobit, to má jinou příčinu. Teď musíš zjistit, zdali nejsi těhotná, abys nepromeškala možnost miniinterrupce/interrupce, kdyby byla zapotřebí!
@Lemrucha děkuji za odpověď.
Tak těhotná nejsem, a prej to mám že stresu tak mi to aspoň vysvětlil pan doktor. No jsem zvědavá kdy se Teda ta menstruace dostaví
Dobrý den, omlouvám se ale chtěla bych se zeptat zda jste někdo měl stejný problém jako já. Mám už od 4/2022 nehormonální tělísko a při něm normálně krvácím až příliš vše bylo v pořádku až na nějaké záněty. Ale teď mi jsem naposledy měla menstruaci na konci února a teď jsem zacla jen špinit. U lékaře jsem byla na ultrazvuku nic neviděl vzal mi krev ale sam neví co je semnou, že při nehormonálním tělísku by se tohle dít nemělo. Nevíte co by to mohlo být nebo neměl někdo stejný problém děkuji