Potíže po potratu

83
22.4.23 19:29

Potíže po potratu

Zdravím, měla bych na vas menší dotaz. Jsem cca rok a čtvrt po potratu a od té doby se pptykame s pritelem s tím ze mě to po styku pálí a priteli buď natece předložka nebo mu napraskne. Netušíte čím by to mohlo být? Mysleli jsme si že mám kvasinky ale ani po lukách zakoupených v lékárně nic nepomohlo. V pátek jdu na gynekologii jelikož se snažíme o miminko tak ji to zkusim říct zdali by neporadila nebo jestli to neni neco vážnější. Do té doby se chci zeptat jestli netušíte co by to mohlo být nebo na co se připravit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
22.4.23 19:41
@Lucy979 píše:
Zdravím, měla bych na vas menší dotaz. Jsem cca rok a čtvrt po potratu a od té doby se pptykame s pritelem s tím ze mě to po styku pálí a priteli buď natece předložka nebo mu napraskne. Netušíte čím by to mohlo být? Mysleli jsme si že mám kvasinky ale ani po lukách zakoupených v lékárně nic nepomohlo. V pátek jdu na gynekologii jelikož se snažíme o miminko tak ji to zkusim říct zdali by neporadila nebo jestli to neni neco vážnější. Do té doby se chci zeptat jestli netušíte co by to mohlo být nebo na co se připravit. Děkuji

Myslela bych take na kvasinky. Ale muze to byt i jina infekce. Ocekavala bych, ze gynekolog provede stery z pochvy a dle kultivace cilene zaleci.

• Citovat
  • Upravit
35747
22.4.23 20:22

A proč jste to neřešili dřív u dokotra? 8o Nech si udělat stěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.4.23 20:29

@JancaS84 to paleni je cca měsíc zpátky max dva. To u pritele uz to trva delší dobu a nemohu ho nikam donutit jít nikam nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.4.23 21:13

@Lucy979 už jsi měla být dávno u Dr.. stery, přeléčit sebe a i partnera. Ne vždy pomůže něco z lékárny :think: pokud se partner neléčí, tak ti to stále zase a znovu předává a nedostaneš se z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
23.4.23 09:06

Vždy je nutné aby se léčili oba partneři. Nejlépe vše řešit skrz doktora než laicky různými přípravkami z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí