Žlutý výtok uz nevím co dál

Anonymní
20.4.23 19:20

Žlutý výtok uz nevím co dál

Ahoj,
Už několik let mě trápí žlutý výtok a pálení tam dole. Vystřídala jsem gynekology, dostala jsem auto vakcínu a byla jsem lecena s ureaplasma.
Nicméně žlutý výtok je tu stále…je ho hodně a zapáchá.
Jsem u doktora víc jak doma. Nemáte někdo zkušenost? Měli jste někdy ureaplasma? Může to být stále ono??? Už si připadám jako blázen…
Díky za zkušenosti, jsem opravdu zoufalá už.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.4.23 19:21

Doplnění

Doplním že testy na pohl nemoci mi dělali

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.23 19:36

Měla jsem problémy s výtokem a až asi pátý gynekolog mi udělal podrobné testy a zjistil přemnožení nějakého laktobacila, dělala jsem výplachy a zaváděla tablety a pomohlo to. Od té doby je to ok. A to jsem předtím byla u několika gynekologů, prý kvasinky, dávali krémy a nevím co všechno, jeden mě posílal na imunologii, další že prý chlamydie (na základě rychlotestu udělaného v ordinaci, přitom tyto testy jsou dost nespolehlivé) a chtěl to přeléčit atb, ale já jsem to odmítla a šla k dalšímu. Řešila jsem to několik let.
Chce to najít dobrého gynekologa.
A samozřejmě dodržuji hygienu - dole se myju zásadně pouze vodou, žádná mýdla ani intimní gely apod. Nenosím tanga ani upnuté džíny, nepoužívám parfemované ani gelové vložky, nepoužívám parfemovaný toaletní papír ani tampony. Nosím bavlněné kalhotky, které žehlím. Ale toto všechno asi znáš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.23 00:05
@Anonymní píše:
Měla jsem problémy s výtokem a až asi pátý gynekolog mi udělal podrobné testy a zjistil přemnožení nějakého laktobacila, dělala jsem výplachy a zaváděla tablety a pomohlo to. Od té doby je to ok. A to jsem předtím byla u několika gynekologů, prý kvasinky, dávali krémy a nevím co všechno, jeden mě posílal na imunologii, další že prý chlamydie (na základě rychlotestu udělaného v ordinaci, přitom tyto testy jsou dost nespolehlivé) a chtěl to přeléčit atb, ale já jsem to odmítla a šla k dalšímu. Řešila jsem to několik let.
Chce to najít dobrého gynekologa.
A samozřejmě dodržuji hygienu - dole se myju zásadně pouze vodou, žádná mýdla ani intimní gely apod. Nenosím tanga ani upnuté džíny, nepoužívám parfemované ani gelové vložky, nepoužívám parfemovaný toaletní papír ani tampony. Nosím bavlněné kalhotky, které žehlím. Ale toto všechno asi znáš.

Můžu poprosit o gynekologa? Trápí mě opakovaně záněty močového měchýře. Nemůžu se toho zbavit. Prý jsem zdravá. Už nevím, jak dal. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.23 07:06

Toto jsem řešila taky dost dlouho. Věčně jsem musela nosit intimky. I v práci mě to často omezovalo. Jediný co pomohlo bylo nosit bavlněný kalhotky. Omývat se jen vodou. Omezit sladký a stres.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.23 08:19
@Anonymní píše:
Můžu poprosit o gynekologa? Trápí mě opakovaně záněty močového měchýře. Nemůžu se toho zbavit. Prý jsem zdravá. Už nevím, jak dal. Děkuji.

Ale ohledně močového měchýře asi spíše urologie než gynekologie, ne?
Pokud jste podle doktorů zdravá, tak zkuste ještě psychosomatiku. Záněty močového měchýře mohou být spojené s nezdravým vztahem k opačnému pohlaví.
Psychika a tělo spolu skutečně souvisí, dnes už je to vědecky dokázané a psychosomatika se konečně začíná uznávat za kvalifikovaný obor a ne jen nějaké šarlatánství.
A jinak ten gynekolog, který mi pomohl, je soukromý v Praze, vše se u něj platí, nemá smlouvy s pojišťovnami. To první vyšetření vč. podrobných testů mě vyšlo na víc jak 1000 Kč a je to už hodně let zpátky. Dnes by to předpokládám stálo dvojnásobek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.23 09:18
@Anonymní píše:
Ale ohledně močového měchýře asi spíše urologie než gynekologie, ne?
Pokud jste podle doktorů zdravá, tak zkuste ještě psychosomatiku. Záněty močového měchýře mohou být spojené s nezdravým vztahem k opačnému pohlaví.
Psychika a tělo spolu skutečně souvisí, dnes už je to vědecky dokázané a psychosomatika se konečně začíná uznávat za kvalifikovaný obor a ne jen nějaké šarlatánství.
A jinak ten gynekolog, který mi pomohl, je soukromý v Praze, vše se u něj platí, nemá smlouvy s pojišťovnami. To první vyšetření vč. podrobných testů mě vyšlo na víc jak 1000 Kč a je to už hodně let zpátky. Dnes by to předpokládám stálo dvojnásobek.

Ano je to pravda. Určitě to může být i psychosomatické. Já třeba tyto problémy měla v hodně stresovým období. Až když jsem se tak nějak uklidnila tak to přestalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa