Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já mám zkušenost takovou že ještě ten měsíc se mi vstřebá la a další měsíc otěhotněla.. 2 roky zpátky se mě taky vstřebá la ještě ten měsíc
@ELIS000 Dekuju moc..a to jsi poznala na utz po ms? Mám přijít po ms..praskla ti bolestive nebo se vstřebala aniž bys věděla? Nevím vůbec co čekat…každopádně dekuju za uklidnění. Jen mě máte ten ovulacni hlen, který teda nepozoruju.. ![]()
Já u sebe ovulacni hlen nikdy nepoznala takže v tom ti neporadím.. Šla jsem po MS na ultrazvuk a už tam nebyla a jen sem měla silnější MS ale že by sme to nějak bolestivé prasklo to ne takže se nestresuj určitě to bude Dobry ![]()
@ELIS000 píše:
Já u sebe ovulacni hlen nikdy nepoznala takže v tom ti neporadím.. Šla jsem po MS na ultrazvuk a už tam nebyla a jen sem měla silnější MS ale že by sme to nějak bolestivé prasklo to ne takže se nestresuj určitě to bude Dobry
Moc Ti děkuju!!
Nemáš vůbec zač pamatuji sebe jak jsem byla nervózní ale opravdu věřím že to bude v pořádku
Ahoj, chtěla bych se zeptat, když mi lékař našel při utz folikularni cystu 11.den cyklu (4cm), budu mít tento měsíc ovulaci? Zatím nemám žádný hlen, který jinak pozoruji 10.-15.den cca…a zmizela vám cysta s ms? Mám ji poprvé, žádné problemy, ms pravidelna. Za 2 měsíce kontrola utz. Pokud by tam byla pořád, je vždy nutná operace? Moc díky!