Operace krční páteře

Anonymní
10.5.24 05:30

Operace krční páteře

Jsem 8 dní po operaci krční páteře (operační výkon -přední diskektomie, extirpace výhřezu a snesení osteofytů C6/7, fúze c6/7 medtronic divergence+nanostim). Všechny překvapuje, že mám mít límec nasazený 6 týdnů, bez přestání. Jde mi o to, že ho nesnesu, moc nespím. Bolesti skoro žádné už nemám. Jen občas bolest podél krční páteře, což je asi vzhledem k zákroku normální a do ruky, ale nic strašného. V nemocnici v podstatě žádné info, operatér za celou dobu nepřišel a na mé dotazy nebyl nikdo schopný odpovědět. Všichni mně otočili s tím, že nemají operační protokol, nevědí, co se dělalo a že pan primář (operatér) není k dispozici. Co se dělo, jsem se dozvěděla až poslední den, kdy jsem se rozhodla odejít sama. Podstoupil někdo stejný, nebo podobný operační výkon a odložil límec dřív?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
16.5.24 08:26

Zdravím, jsem týden po operaci plotýnky C5/6 v nemocnici na Homolce. Vše prý dopadlo skvěle. Po narkoze jsem se vzbudil bez límce, samozřejmě mě to udivilo a zeptal jsem se. Odpoveď byla, že pan doktor ho v mém případě nedoporučuje. Jsem tedy bez něj. S krkem jako takovým se snažím moc nehýbat, jen cvičím okolní svaly, vazy jako trapézy atd. Jen se tedy bojím, abych to nějak nepokazil. Chodím hodně na procházky a občas si jdu lehnout, aby si krk odpočinul. :D Kontrola fúze za 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.11.24 18:44

Dobrý den mám jít na operaci vyhřezu ploténky krční páteře do F. nemocninice Plzeň Lochotín. Máte někdo prosím zkušenosti s touto klinikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí