Operace křečové žíly

59
22.10.23 21:16

Operace křečové žíly

Ahoj, byla jste některá na operaci křečové žíly na noze? Čeká mé v celkové anestezii, zajímá mě rekonvalescence? Za jak dlouho jste mohli normálně fungovat?
Můžete po operaci hned normálně chodit?
Díky za všechny vaše zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.10.23 22:19

Pokud budou brát i velkou safenu to je ta žila od trisla až po kotník tak je to na dyl…normálně jsem mohla chodit asi po 14 dnech a 6 týdnů prac. neschopnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.10.23 14:16

Ještě záleží, jestli jdete na klasickou operaci nebo např. laserové odstranění. Kamarádka byla na tom laseru a tam ta rekonvalescence byla rychlá cca do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.10.23 14:37
@Simon85 píše:
Ještě záleží, jestli jdete na klasickou operaci nebo např. laserové odstranění. Kamarádka byla na tom laseru a tam ta rekonvalescence byla rychlá cca do týdne.

Na klasickou právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.23 18:44

Tak to určitě počítejte s tím že prvních pár dni budete chodit jen na WC a do kuchyně. A celou dobu musíte mít bandáž a nohy nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.10.23 19:07

@Mandarinka Citronová

Ano přesně tak jsem dopadla😀 jsem dnes den po operaci a dělám přesně to co píšete🫢
Horší je, že mam rok a půl starého syna, takže trochu fungovat musím🫢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.23 22:10

@Likkik tak ať to nějak zvladnete :palec: hlavně dávat tu nohu nahoru…až sundaji stehy a budete nosit místo bandáže Punčochy bude to mnohem lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.10.23 07:56

@Mandarinka Citronová
Mně dali punčochy rovnou🫢 stehy sundavaji 2.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.23 15:09

@Likkik aha tak já nejdriv nosila obinadla. Napište mi pak já se vám hojí tříslo a kotnik…já s tím měla problémy, jsem 2 r po operaci a letos mi z třísla i kotníku vyhnisaly samovstrebavaci stehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.10.23 18:02
@Mandarinka Citronová píše:
@Likkik aha tak já nejdriv nosila obinadla. Napište mi pak já se vám hojí tříslo a kotnik…já s tím měla problémy, jsem 2 r po operaci a letos mi z třísla i kotníku vyhnisaly samovstrebavaci stehy

Určitě dalm vědět a samovszrebavaci stehy nemám, jdu na vyndání příští týden🫢 uz teď cítím ze s kotnikem bude problém, hodně se tam kůže natahuje a bude se to blbě hojit🫢
A obinadlo bych možná uvítala více, protože tahat tu punčochu přes ty stehy je teda masakr🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí