Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holčiny, prosim vas, v červnu budu podstupovat sve první umely oplodnění, přítel má špatne spermie,a podle lekařu se to už asi přirozeně nepovede
Takže do toho jdem, protože už nic jineho ale nezbyvá,pro jistotu, a take proto abychom byly uspesní mě posílají na laparoskopii a hysteroskopii, aby si overili že u mě je vše ok a mohou embrijko zavest JENŽE mám šílenej strach a hlavně hrozne myšlenky
že jak mě uspej, jak me probudej, co kdyz se neprobudim, co kdyz to o bude moc bolet, no hrozny,nemuzu vecer spat,porad na to myslim, že nevím co bude,byla jste nektera na tom?je to v pohodě?A jestli to aspon stalo za to a pak se povedlo?
Prosim podelte se o sve zkušenosti,straně se bojím te narkozy
Děkuji za každej příspěvek a uklidnění ![]()
Ahojky mě to čeka taky, snažila jsem se neco vyhledat už v zalozenych diskuzich o tom, ale taky me nebavi hledat informace kde je 200 prispevku, takže jsem take zvedava, a taky mam , nervy na pochodu, no snad někdo napise kdo s tím ma zkušenost ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.