Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím všechny příchozí
chodím do Pronatalu a momentálně jsem po ET a čekatelkou na // ![]()
@Bubu25 děkuji moc
já jsem právě z ARTu odešla, tak to máme obráceně
jak jsi teda na tom ty?
@Bubu25 tak nelíbil se mi tam přístup, každý doktor měl jiný názor, až si protiřečili a co je nejdůležitější, vůbec neřešili příčinu. Nemoc mi objevili právě až v Pronatalu a paradoxně už v ARTu tam byli náznaky, ale jelo se dál, prý by to nemělo vadit. Prostě nikdy víc a jsem na ně maximaálně nas…á ![]()
@Bubu25 já už mám za sebou 4 IVF. Jsem už samoplátce. Na zákroky se jezdí do Prahy, pokud máš ještě hrazené pokusy. Mě to vše jako samoplátkyni dělali tady v Budějkách. Dnes už bych to taky vše udělala jinak a na poslední hrazený pokus bych přešla, ale ono je to těžko. Jak se říká, po boji je každý hrdina ![]()
@Tadelka Hoooj, tak jsem tu
Jakpak se cítíš mamino
Já jsem zvědavá na zítra, kolik bude prďolku.
@Irinka0210 jupíííí, to jsem moc ráda, že jsi tady
zítra budu na tebe myslet, ať vše dobře dopadne a pak dej prosím vědět. Jinak já jsem asi nějaká divná, vůbec nic mi není, už i prsa mě přestávají bolet, bolest břicha před ms taky nemám. Testovat budu až ve středu, ale mám takový pocit prázdnoty. myslím, že se to nepovedlo. Tak uvidíme…
@Bubu25 já jsem dnes 9.den po ET a měla jsem PICSI, PK a AH. Mám u sebe 2 embryjka a 5 je jich v mrazáčku. Jinak u mě je problém se štítnicí a manžel nemá moc zrovna nejlepší spermiogram. Testovat chci ve středu, tak už se bojím bojím ![]()
@Tadelka Ještě se tady nějak moc neorientuju
ale jsou tu super smajlíci
Jinak zítra mám volat okolo 11, takže pak hned podám hlášení. Je spoustu holek, že nemají ani jeden těhu příznak a stejně jsou těhule, takže neztrácej naději!!!Já věřím, že budem těhulit spolu. Ono po těch transferech je to takový všeljaký, viď, člověk se pořád pozoruje a tak…jenže ono je těžký být v klidu.
@Irinka0210 no já jsem se tady zorientovala dost brzo a můžu říct, že je to tady mnohem lepší na koníkovi. Zítra ti teda už konečně řeknou, kdy si pro ně pojedeš. Jsem fakt zvědavá.
Necháš si zavést taky dvě?
@Tadelka Já tak nějak pendluju mezi koníkem a miminem
Včera říkala pani z laboratoře, že pravděpodobně by byl transfer ve středu, ale že se uvidí, jak to bude. Já se tak těším a zároveň bojím. Jinak co se týče léků, jsem z nich už fakt na nerva, pořád bych spala, točí se mě hlava…
@Irinka0210 tak přesně to jsem měla taky, ještě tři dny zpět. Pořád bych jen spala, točila se mi hlava a měla jsem strašnou žízeň. Nějak to pominulo. Tak hlavně, ať to všechno dpobře dopadne. To znamená, že budeš mít taky PK, když bude transfér až ve středu. To já budu zrovna testovat, ale mám z toho fakt noční můru ![]()
@Tadelka My jsme byli alespoň na krátký prochajdě, a teď si připadám, jako bych byla na maratonu
Neboj, budou tam dvě krásný čáááárečky, já tomu věřím, budeme těhulit spolu
Jojo máme tak prodlouženou kultivaci, měli jsme i ICSI (nevim, jestli to píšu dobře) a AH, zkrátka vše co zvýší šanci, tak vřím, že už to prostě musí klapnout. Taky máte v Budějkách tak hnusně?
@Irinka0210 tak to je dobře, že budete mít vše co zvýší šanci. je to určitě lepší. Já s tím teda počítám, že budem spolu těhulit
jinak dnes je tady celý den hnusně. Je pod mrakem a poprchává. O zimě ani nemluvím. Prostě spací den. Zitra voláš do centra? Já si musím pro utrouše, už mi dochází.
@Tadelka Dneska je falt hnusně, a zítra má prý padat sníh
No já vůbec nevím, jestli vystačím s estrofemem, protože kdyby byl ET až ve čtvrtek, už nevystačím, ale doufám, že ne, protože bysme museli pro léky 80 km tam a zpět. Zítra jsem zvědavá, co nám povědí, zase určitě nebudu spát ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Přidejte se a podělte se o své zkušenosti