Operace pupeřní kýly u 2,5letého chlapečka

909
23.3.06 12:46

OPERACE PUPEČNÍ KÝLY U 2,5 CHLAPEČKA

Ahojky holky,

chtěla jsem se poradit o nemocnici,kde provést operaci pupeční kýly.....jestli jste to některá se svým dítkem neabsolovali (nebo tříselnou kýlu).
Mám 2,5letého chlapečka,který má vrozenou pupeční kýlu. Čekali jsme,jestli náhodou nezmizí,ale už je jisté,že se to musí operovat. Chtěli bychom asi do nějaké nemocnice v Praze. Doporučíte nějakou???? Krč?Motol? nebo úplně jinou? Jinak je pro nás nejbližší Most.Naše dětská nám napsala Poukaz na vyšetření na ambulanci dětské chirurgie a nemocnici si chci sama vybrat.
děkuji moc

Arka ve 27tt a 30měsíční Šimonek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.3.06 13:08

pupeční - dětská chirurgie Krč, tříselná - dětská urologie v ul. Ke Karlovu. ale Krč je dobrá a Motol určitě taky,ale s tim nemám osobní zkušenostu

• Citovat
  • Upravit
204
23.3.06 14:03

Ahoj Arko, Verunka byla jako dvoumesicni operovana s odhadem, ze pujde o triselnou kylu, az pri operaci zjistili, ze slo o stafylokoka. JO, a to hlavni, operovana byla na Bulovce, a opravdu jen sama chvala.misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
23.3.06 16:15

Ahoj, starsi dcera (7l) narozena ve 27tt u Apolinare byla v 1m prevezena do Motola na operaci triselne kyly, po operaci byla prevezena zpet k Apolinari, takze doporucuju Motol, urco maji s temito druhy operaci u deti i rizikovych velke zkusenosti. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
24.3.06 09:02

Holky, moc Vam dekuji za Vase zkusenosti. Mne jde hlavne o to,jak casto ta nemocnice takove operace dela (nase nemocnice dela kylu jen parkrat za rok). A take o pristupu k mamince a diteti. Jestli muze byt maminka s ditetem porad,ma svou postel na pokoji atd atd…
 diky

Arka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.06 09:07

Na urologické klinice urcite, myslím si ze i v krci - nejjednussí je si tamzavolat- motol centrála je 224431111 a chtěj dětskou chirurgii ambulanci či oddělení a vyprtej se na to, urolog,. klinika je 221974247 a krč centrala261081111( a le tim si nejseme jista)

• Citovat
  • Upravit
204
24.3.06 09:14

Ahoj jeste jednou. Mala byla v nemocnici asi tyden a ja s ni. I kdybych nekojila, brali to jako samozrejmost. Abych s ni byla porad, 2 noci jsEM lezela u ni na ARU, pak uz na pokoji. Na pokoji s nami byla maminka s 5 letym synem. Takze v tomhle bych taky nevidela problem. misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
26.1.14 21:06

Klidový režim dětí po operaci kýly

Zdravím vás, můj syn(necelé 3 roky),má jít za 3 týdny na operaci pupeční kýly. No a já teď váhám, jestli ji nemám radši odložit, až bude starší. Nedovedu si představit, jak ho budu po operaci držet v klidu zhruba 4 týdny, je strašně divoký a živý :) Sama mám necelý týden po stejné operaci a vím, že už to po tom týdnu tak nebolí, takže to, že mu bolest divočit nedovolí, asi je na houby..Máte někdo zkušenost a jak to děti zvládaly??
Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
27.1.14 14:03

Zkušenost nemám. Dcera má ale také pupeční kýlu a pediatr říkal, že se to event. operuje až okolo 5ti let, že je velká šance, že se to samo zhojí, také jsou rehabilitace na to, aby se posilnili břišní svaly a ta kýla se zlepšila, to mi pediatr také potvrdil, ale říkal, že rehabilitace doporučuje až po 3 roce, že jinak děti moc nespolupracují.
Doufám, že se to dceři samo spraví z případné operace mám hrůzu.
Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+