Operace srdce! Strach!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
20.9.16 10:52

Tak já to dělám běžně :) a modlím se a dobře to dopadne! Mám za sebou jinou operaci, taky jsem se moc bála kvůli dětem, ale je to v pořádku za mnou a zítra to bude i za Tebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
20.9.16 11:03

Neboj dobre to dopadne :hug:. A brzy budes zase doma. Ja kdyz jdu nekam ceho se moc bojim, tak si vecer predtim reknu zitra v cca tolik to budu mit za sebou a bude mi zase dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 11:31

Začínám být mírně zkoprnělá, nejdřív mě přepadl amok úklidu, ale teď zase jen sedím a koukám do počítače a k ničemu se nemůžu odhodlat, ještě doma něco udělat.
Chvilku jsem telefonovala s kamarádkou, bylo mi líp, teď už mám ale zase myšlenky v nemocnici.To čekání je hrozné. Čas mi vůbec neutíká. Pořád doufám, že se ozve nějaká maminka, která prodělala to, co mě čeká a napíše, že to bylo v pohodě. Takhle mě ještě děsí ten informovaný souhlas, co musím podepsat a v něm všechna ta možná rizika :?

• Citovat
  • Upravit
704
20.9.16 11:51

Hele riziko je i když přejdeš přechod. Zbytečně plašíš! Z nervů ještě dostaneš nějakou tachykardii.(porucha srdečního rytmu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
20.9.16 13:39

Jestli máš lexaurin (a jestli ho můžeš), tak si tabletku vem. Teď a pak na noc. Měla jsem teď dvě operace týden po sobě a lexaurin byl můj velký kamarád na celý týden. Taky jsem měla šílený strach ze všeho, že se už neprobudím z narkózy, z bolesti,.. Doma tříleťák, bylo mi fakt hrozně. Táta to se synem perfektně doma zvládli a já se dala dohromady celkem rychle. Neboj, dobře to dopadne a budeš zase doma s rodinou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.9.16 13:53

Neboj se!!Všechno dobře dopadne a tohle si opakuj pořád dokola a hlavně tomu věř!!!Nejdeš na operaci srdce, ale „jen“ na výměnu. Jsi silná, jednu operaci už jsi zvádla a ta druhá bude brnkačka. Na druhou stranu je dobře, že necháváš instrikce pro „strýčka příhodu“.Ale máš doma manžela a dvě děti, prot které tady musíš být - o to víc musíš věřit, že to dobře dopadne a hlavně se těš na to, až se probudíš, zotavíš a budeš moc děti a muže zase obejmout. S narkózou si doktoři hlavně poradí a myslím, že v dnešní době už se ani tak moc nemusíš bát, že by ses neprobudila!!Budeme na tebe myslet, držet ti palce a čekat, až nám sem napíšeš, že to byla „brnkačka“ a že už jsi v pohodě!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
20.9.16 16:08

Vím, čím procházíš a moc ti držím pěsti! :kytka: :hug: Ten strach, že je to naposledy… Na to není žádná rada, musíš být silná a necpat si do hlavy černé myšlenky. DOPADNE TO DOBŘE! Pak napiš, až budeš fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
20.9.16 18:25

Ty to zvládneš! Teď úplně pragmaticky, jo? Když už ten kardiostimulátor máš, tak předpokládám, že Ti ho už kdysi museli voperovávat - takže tohle nebude poprvé… Rozumím tomu, že je to jiné, když má člověk děti. Ale jsi mladá a ten výkon není zase tak těžký jako třeba operace na aortě nebo chlopních. Moje 70 letá tchýně to zvládla už dvakrát.

Má dcera má těžkou srdeční vadu a operace ji v budoucnu čeká (plus následné reoperace v průběhu života) a naprosto si nepřipouštím, že by se něco nemělo povést.

Prostě to dopadne fajn. Ty se pak budeš cítit líp. Mysli na to, co bude potom, jaké benefity z operace získáš. Pošlu Ti všechnu sílu kterou najdu. :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
20.9.16 19:26

…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 19:41

Všem děkuju!!! Moc děkuju, teď si jdu dát neurol, uložím děti, pomazlím je a zkusím jít co nejdřív spát…zítra nastoupím do nemocnice dřív než děti vstanou… :( ozvu se, až to bude za mnou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.16 21:03
@Anonymní píše:
Dobré ráno, už jsem tu pár měsíců nebyla, ale dnes nevím, kam se obrátit o pomoc. Anonym omluvte, jde o zdrav.stav. Děkuji
Zítra mě čeká nástup do Ikemu, kde mi budou operovat srdce, mám kardiostimulátor a musí ho vyměnit + se mi rozbila jedna elektroda, která je vrostlá v srdci a kterou mi musí také nějak vyměnit za novou. :,( Hrozně se bojím!

Uklidní tě, když ti napíši, že dcera tutéž operaci (výměna kardiostimulátoru poté, co se jedna elektroda zlomila) absolvovala před rokem? Jen tedy, ona je ještě malá (mlaší školní věk) a tak ho má v bříšku a ne pod klíční kostí jako dospělí…
Zvládla to na jedničku a to i přesto, že u dětí je ta operace trochu složitější…
Mimochodem, potkali jsme v Motole i chlapečka, co ho měl od narození.

• Citovat
  • Upravit
4166
20.9.16 21:18

Drz se, budu take drzet vsechny pesti.Co mam deti take premyslim jinak a napadaji me takove myslenk, co by kdyby a to jsem zdrava. Dopis klidne napis, mozna budes klidnejsi. Zmakni to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
23.9.16 08:15

Tak co? Nakukuju… :kytka: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
24.9.16 17:01

Zakladatelko tak jak jsi na tom?