Opět rodičák :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
29.12.11 12:52
gabi.design píše:
Hm, tak asi je. Jen nechápu, proč to mají takhle psané, to je zavádějící. :think:

gabi,ty jsi citovala zacatek. Konci to takhle:
Výše příspěvku však bude omezena 70 procenty předchozího výdělku (vyměřovacího základu) a maximálně 11 500 korunami měsíčně. Má se tím zamezit situaci, kdy by některé matky dostávaly od státu více peněz, než si předtím vydělávaly v zaměstnání.

To uz logiku dava. A hlavne-uz to vubec neni zadna presna 2
leta,3leta anebo 4leta varianta cerpani. Ted se to bude pocitat na mesice a volba se navic da co 3 mesice menit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
29.12.11 12:54
To se mi nezda pravdepodobne. Pokud jsi nemela narok na volbu 2lete varianty cerpani tehdy,nemas ji ani ted/jine by to bylo,pokud na ni ma-mel narok otec ditka,ale to pak nechapu,proc jste to neprevedli rovnou :think: /

A tohle je co??? Jsem nahoře napsala, že jsme zvolili 3 letou a teď jsme se rozhodli o 2-leté…
Tak proč zatěžuješ svůj mozek tím, co nechápeš…neřeš to, já tu o žádné takové rady nestojím…mě zajímalo čistě to, na co jsem se ptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.12.11 12:58
DaiquiriQ píše:
Napsané to je dost blbě…stejně tak jak tak je strop 11500 Kč…
Mě ten plat utíká o pár stovek, i když neofiko jsem měla o dost více…ale to nevadí, prostě se jen doloží manželův plat a je to ;)

Mě to uteklo o 40KČ. :mrgreen: Ale já stejně chtěla 3-letou, tak mě to neštvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.12.11 12:59

Příspěvek upraven 26.04.16 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.12.11 13:01

Gabi, kopírovala jsem text kde se zmiňuje plat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat