Oplodnění dárcem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.8.25 20:15

Oplodnění darcem

Ahoj všem mám prosbu s manželem už nemuzeme mít druhé dítě a po přemýšlela jsem o dárcovství spermií a následné iui, manžel chce také a chce být psán v rodném listě, jedno dítě společné máme šlo klasickou cestou ale už je to 9 let a nic v centru nám řekli ivf že se muže povést i nemusí protože muz má špatné 100%nehybaci spermie, tak ještě jedině dárcovství nebo osvojit si někde, chtěla bych se zeptat zda na tom někdo byl a kolik to stalo? děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mandarinka104
7.8.25 15:45

Ahoj. Každý Car má webové stránky, kde si můžeš o metodě IUI přečíst potřebné informace. Nebo se jich přece rovnou zeptej, když už jste tam byli. Taky mají určitě svůj ceník a když se tam podíváš, tak to zjistíš. Ceny jsou v každém Caru jiné. Každopádně metoda IUI je levnější než metoda IVF. Pokud mas ovulaci, tak bezte do IUI.
A jenom poznámka na okraj, pokud mas manžela a porodíš dítě-tak do RL dítěte bude „automaticky“ zapsán manžel. To ani nemusíte řešit. :)

• Citovat
  • Upravit
7.8.25 22:47

diskretnidarce

Nabízím dárcovství spermatu pro ženy nebo páry, kteří touží po dítěti.
Je mi 38 let, měřím 174 cm, mám hnědé vlasy i oči. Jsem zdravý, nekuřák, bez vážných dědičných onemocnění.

Mohu pomoci anonymně, s plným respektem k vašemu soukromí. Preferuji seriózní domluvu – mohu darovat jak přes kliniku, tak i jinou formou po vzájemné dohodě.

Nechci žádné právní nároky ani kontakt s dítětem – jde mi o pomoc těm, kteří dítě opravdu chtějí.

V případě zájmu napište zprávu, odpovím rád a diskrétně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
7.8.25 22:59
@diskretnidarce píše: Více

Takže Ty bys nechal svoje biologické dítě vychovávat zcela cizími lidmi? Každý má právo znát svoje kořeny a Tvoje biologické dítě bude o tuto možnost ochuzeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.25 23:18

@Klopotkova Rozumím, že to vnímáte jinak – a máte na to právo.
Stejně tak mám já právo nabídnout pomoc těm, kteří se dobrovolně rozhodli jít touto cestou a vědí, co to obnáší.
Možná kdybyste sama nemohla mít děti a hledala tuto možnost, viděla byste situaci z jiného úhlu – stejně jako to vidí mnozí, kdo si tím prošli.
Nikomu nic nenutím, jen nabízím možnost. Pokud s tím nesouhlasíte, je to v pořádku, ale prosím o respekt k mému postoji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
8.8.25 17:14

Na moji otázku jste neodpověděl. Není to vaší povinností, ale píšete něco, na co se neptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
8.8.25 17:50

Tohle je dost neseriózní postup. Pokud chcete darovat a není problem pres kliniku, proč nejdete na kliniku? ale nabízíte sperma na internetu?
Tohle by melo byt Velkým varováním. Protože muzete nekontrolovatelně nabizet a darovat. Na Netflixu je o tom skvělý dokument Jeden otec, tisic deti. A jak se říká, to nechceš :zed:

• Citovat
  • Upravit
mmazlicekknaposledy
14.8.25 12:44
@Mandarinka104 píše: Více

Proč? Jsou holky, které to tak chtějí, je to jednodušší, levnější…

Také mohu pomoci. Jde jen o sperma.
33 let, 183 cm, sportovní postava, modrošedé oči, špinavé blond vlasy. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.25 13:00
@mmazlicekknaposledy píše: Více

A jake máš IQ, jakou práci?
Kolik máš příjem a nějaké majetky?
Další deti máš? Manželka?

• Citovat
  • Upravit
mmazlicekknaposledy
14.8.25 13:08