Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
již 4. den mám opožděnou menstruaci, což se mi snad nikdy nestalo. Snažíme se o miminko, ale v den, kdy měla ms začít, jsem si dělala test a byl negativní. Zároveň jsem v den, kdy měla ms začít dostala antibiotika na zánět močových cest - který byl ale úplně bezpříznakový, takže jsem ho mohla mít opravdu dlouho a přišli na něj náhodou. Mohou antiotika ovlivnit ms? Všude jsem se dočetla, že ne, ale nemáte osobní zkušenost? 🙂 Případně mohlo se stát, že test ještě nebyl pozitivní? Už týden mám všechny příznaky přicházející ms a pořád nic. ![]()
@Majdalenka02 píše: Více
Ahoj,
4 den už je opravdu na test. Ale je možné, že to je nemocí a ATB
je to tak 50:50
Dej pak vědět. ![]()
Nedalo mi to a test jsem zkusila. Je na něm úplně slabý duch…no nevím, jsem z toho zmatená - to už by snad musel být výrazně vidět ne? 🙂 zkusím ještě zítra ráno 🙂
@Majdalenka02 píše: Více
Jelikož si nedělala test z ranní moči tak je to možný. Udělej si test rano.
@JancaS84 zkusila jsem test i ráno a duch je velmi podobný 🙂
@Majdalenka02 treba moje těhotenství začalo zánětem močáku, prý je to celkem běžné. Kontaktuj doktora aby ověřil, jestli mas antibiotika vhodná pro těhotné.
Tak nakonec jsem dnes ms dostala, děkuji za názory. Takže nejspíš opravdu posun vlivem antibiotik nebo nevím. 🙂
Příspěvek upraven 15.10.24 v 14:13
@Majdalenka02 nebo biochemko.. Jestli chceš vědět, skoč si na krev jako samoplátce. Kdyz bude hodnota vyšší než 5 vajíčko se oplodnilo ale nezahnízdilo, neudrželo se. Kdyz bude nižší, těhotná jsi nebyla.
@Majdalenka02 ono se totiž tohle děje úplně běžně a pak se říká, že máte pohnojeno
jestli se snažíte, tak se zkus na další cyklus trochu zaměřit ![]()
Kamarádka takhle týdenní zpoždění (jinak menstruace jako hodinky), ale neřešila to, jen se zmínila, že to asi nevyšlo a bum další cyklus dvojčata 🤭.
@Majdalenka02 jakákoli změna může posunout menstruaci, mně to dělají samotné nemoci.
@TeeeT díky moc. 🙂 Biochemko to myslím bylo minulý měsíc, neboť jsem měla 2 testy pozitivní a další den jen úplně duchy, menstruace přišla normálně. Tak uvidíme, jak to bude dál. 🙂
@Velryba černá ano, já vím, děkuji, ale mě se to nikdy nestalo, možná v případě, kdy mi bylo hodně zle, ale po ustoupení příznaků se hned rozjela. Teď mi pocitově nebylo nic, tak to byla taková záhada. 🙂
Ale vyřešeno, díky ![]()