Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosim neměla jste některá něco podobného? Měla jsem poslední menstruaci 15.12.24, pak jsem to nedostala, ale neměla jsem žádný styk.. 24.1.25 jsem měla nechraneny styk, menstruace stále nepřišla.. 28.1.jsem byla na gynekologii, tam jsem měla dle UZ ztlustelou děložní sliznici, udajne se mi opozdila vlivem nemoci menstruace i nasledna ovulace. Dostala jsem agolutin na vyvolání, ale menstruace dodnes nepřišla a dnes ráno jsem měla na TT čárku, viz.foto, ale na dalším testu udělaném po hodině už nic. Myslíte, že je to jen ryska nebo pozitivní test? Dekuju ![]()
@Maminka0702 píše: Více
Ahoj, menstruace po vyvolavacce ma prijit do 14 dni, takze bych jeste pockala, kazdopadne jestli se vse posunulo tak tehotna byt muzes a vyvolavacka neublizi..
na testu vidim docela dobre carku takze zkus za dva dny udelat test a od toho se situace bude odvijet dal..at to dopadne jak si prejes ![]()
@Skaiqy Děkuji moc. Dneska test negativní. MS stále nedorazila, tak nevím ![]()
Test byl delan z ranni moci? Stejna znacka, citlivost? no..divej..nejspis se jednalo o biochemicke, coz me samozrejme mrzi ale je dobre, ze pokud to tak bylo tak to k necemu indikuje a to:
@Skaiqy Tak jsem dnes byla po týdnu u jiného gynekologa a ten objevil příčinu, proč jsem nedostala menstruaci, mám hemoragickou cystu na vaječníku..
Tudíž i vyvolavacka byla zbytečná.. Ale dekuju ![]()
Ahojka, no tak aspoň že se našla příčina..a budou ti ji nějak operovat?
@Skaiqy Zatím ne, za dva týdny kontrola, tak uvidíme, zda se to resorbuje nebo alespoň zmensi ![]()