Opožděná menstruace a těhotenský test

3.2.25 12:53

Opožděná menstruace a tehotensky test

Ahoj, prosim neměla jste některá něco podobného? Měla jsem poslední menstruaci 15.12.24, pak jsem to nedostala, ale neměla jsem žádný styk.. 24.1.25 jsem měla nechraneny styk, menstruace stále nepřišla.. 28.1.jsem byla na gynekologii, tam jsem měla dle UZ ztlustelou děložní sliznici, udajne se mi opozdila vlivem nemoci menstruace i nasledna ovulace. Dostala jsem agolutin na vyvolání, ale menstruace dodnes nepřišla a dnes ráno jsem měla na TT čárku, viz.foto, ale na dalším testu udělaném po hodině už nic. Myslíte, že je to jen ryska nebo pozitivní test? Dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
3.2.25 13:19
@Maminka0702 píše: Více

Ahoj, menstruace po vyvolavacce ma prijit do 14 dni, takze bych jeste pockala, kazdopadne jestli se vse posunulo tak tehotna byt muzes a vyvolavacka neublizi.. :) na testu vidim docela dobre carku takze zkus za dva dny udelat test a od toho se situace bude odvijet dal..at to dopadne jak si prejes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.25 17:01

@Skaiqy Děkuji moc. Dneska test negativní. MS stále nedorazila, tak nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
4.2.25 17:43

Test byl delan z ranni moci? Stejna znacka, citlivost? no..divej..nejspis se jednalo o biochemicke, coz me samozrejme mrzi ale je dobre, ze pokud to tak bylo tak to k necemu indikuje a to:

• mohlo se jedna o geneticky spatne embryo s vadou - zni to hrozne ale lepsi ze odeslo samo.
  • selhani implantace - doslo pozde do delohy kdyz uz se implantacni okno zaviralo"
  • nastup imunity - pokud nahodou zasahla imunita tak se to resi odberem delozni sliznice protoze NK bunky muzou byt aktivni..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.25 21:40

@Skaiqy Tak jsem dnes byla po týdnu u jiného gynekologa a ten objevil příčinu, proč jsem nedostala menstruaci, mám hemoragickou cystu na vaječníku.. :? Tudíž i vyvolavacka byla zbytečná.. Ale dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
6.2.25 23:03

Ahojka, no tak aspoň že se našla příčina..a budou ti ji nějak operovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.25 23:21

@Skaiqy Zatím ne, za dva týdny kontrola, tak uvidíme, zda se to resorbuje nebo alespoň zmensi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí