Opozdena menstruace, negativni test

4.11.23 17:08

opozdena menstruace, negativni test

Dobry den,
chtela bych se s Vami poradit, nebo spise se ujistit. Mam opozdenou menstruaci jiz nekolik dni. Je mi 19, cyklus mivam obvykle 29-33 dni. Pohlavni styk jsem mela vic, asi dva s kondomem a dva prerusovany (vim, ze to neni spolehliva metoda a rozhodla jsem se, ze uz ji nebudu praktikovat). Dnes je 37. den cyklu a priznaky menstruace mam, ale ona nedorazila. Tehotensky test jsem si delala predevcirem a vcera a oba dva jsou negativni. Dnes me uz zacala bolet prsa, coz mivam vzdy tak 2-3 pres prichodem menstruace.
Chtela bych se zeptat, jestli se Vam to take stalo, popripade, jak dlouho jste menstruaci mely opozdenou. Pro jistotu jsem se objednala i na gynekologii v pondeli.

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
4.11.23 23:11

Stalo se to každé. :mrgreen: Hlavně se nestresuj. Testy nejsou tolik nespolehlivé. Patrně to bude jen nějaká hloupost, která ti zapříčinila zpoždění. Já měla nejdelší asi 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 23:27

Taky zrovna řeším podobnou situaci akorat ja si myslela ze uz jsem to dostala protoze jsem mela asi jen špinění a ono nic a břicho bolí nebo mám přiznáky jak kdybych to mela dostat ale nic.
Většinou mi přijde ze se to tak sejde a zrovna to nedostaneš když jsi měla nechráněný a pak přemýšlíš.

• Citovat
  • Upravit
104
5.11.23 08:29

To je normální že se menstruace opozdí, mně se opozdila taky a ne jednou každopádně test si udělej znovu jestli nedorazí i nadále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.1.24 16:25

Ahoj, chtěla bych se zeptat měla jsem týden zpoždění dělala jsem si dva Tt a negativní, hrozně mě bolí záda v dolní části a pobříško docela taky ale dnes jsem to dostala nejsem si jistá jestli nemůžu být těhotná. Menstruaci mam vždycky pravidelnou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym 201
8.3.24 07:10

6.2. Mi začala menstruace tak sem začala brát HA. S přítel sme jeli pryč a zbývalo asi 6 dní do konce platicka a já zapomněla HA doma takže sem nebrala. A druhý den tj. 23.2. od zapomenutého prášku sme měli styk a menstruace se do dnes nedostavila. Je možné že vynecháním HA že by se menstruace nedostavila? Že by měla takové spozdeni?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa