Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, naposledy jsem mela menzes 8.2 a od te doby se jeste nedostavila, pred tydnen me par dnu bolel podbrisek jako pri menstruaci, mela jsem tak 5 dni, ze zacatku bily vytok a potom vytok s krvi, kojim, takze priznaky tehotenstvi tak nerozpoznam, test jsem delala kolem 9.3 a byl negativni, je tam mozne tehotenstvi i kdyz test nevysel? Nebo muze to mit nejakou jinou pricinu?
@vanesska15 Mam to podobne, posledni MS 12.2., kojim, syn 14 mesicu. Pred tydnem pocity jako by to melo prijit a zatim nic. Ale prisuzuji to tomu kojeni, tak uvidime.
Chci se zeptat. Chodim na darování vajíček, byla jsem poprvé darovat 11.3.2016. jelikož se nesmi na toto brát antikoncepce máme s přítelem nechránění pohlavni styk ( jelikož nám kondomy praskají Emotikona grin ) ale dáváme si pozor. Menstruace byla v pořádku až do této doby. Poslední jsem mela 27.4.2016 a od te doby nic. Chci se zeptat máte s tim nekterá zkušenost? Mohla bych být tehotná i presto, ze si dáváme pozor? mám 8 dní zpoždění a testy negativní. příjde mi to už ale divné. V pondělí jdu na gyndu. Jsem z toho už zoufalá… ![]()
Dávat si pozor není antikoncepce. Takže těhotná byt můžeš
ale jestli jsou testy negativní, tak spis rozhozeny cyklus
Týden mi meškala MS a test negativní. Znovu jsem si ho udělala další týden a už dvě čárky. Takže ano, těhotná být můžeš…
Vim ze to neni antikoncepce, ale když se darují vajíčka, nesmí se antikoncepce brát
tákže bohuzel nic jineho nez dávat si pozor nám nezbylo.
@Šmoulice píše:
Týden mi meškala MS a test negativní. Znovu jsem si ho udělala další týden a už dvě čárky. Takže ano, těhotná být můžeš…
I přesto, že se přítel do mě neudělal? omlouvám se tim jak to píši ![]()
@Marťa030 píše:
I přesto, že se přítel do mě neudělal? omlouvám se tim jak to píši
Nazýváš věci pravými jmény
takže se neomlouvej ![]()
Víš co, já jsem vám u toho nesvítila, ale pokud vám praskl kondom… Stačí troška a je vymalováno
já jen napsala svou zkušenost s testem. Udělej test příští týden, pokud MS nedostaneš, ale jestli bude i tak negativní, tak bude problém jinde ![]()
@Šmoulice píše:
Nazýváš věci pravými jménytakže se neomlouvej
Víš co, já jsem vám u toho nesvítila, ale pokud vám praskl kondom… Stačí troška a je vymalovánojá jen napsala svou zkušenost s testem. Udělej test příští týden, pokud MS nedostaneš, ale jestli bude i tak negativní, tak bude problém jinde
To vim, ze nesvitíla
kondom nám praskl, ale nejak v breznu a dubnu jsem jeste menzes mela normálne.. v breznu po odebrání vajíček taky.. až ted se nedostavila… od toho praskuti si pritel dává pozor, ale to nestačí, vím no, jen se mi toto nikdy nestalo… ale dekuji
@Marťa030 já tedy nevím Kdes byla výjimka darovat ale já byla darovat několikrát a vždy mi naplánovali kdy HA vysadit abych to dostala a mohla si píchat hormony - během tohoto a po odběru do první MS je sex zakázán a po odběru hned s první MS jsem mohla HA zpět nasadit ![]()
Ahoj mam pres tyden spozdení, na testu zatim nic neni. Tak zatim jenom stale cekám co bude. Mysli te ze je nejaka nadeje? ![]()
@Michaela95 jsem na tom stejne mam mini ducha na unimark 25 tak uvidíme
@Michaela95 píše:
Ahoj mam pres tyden spozdení, na testu zatim nic neni. Tak zatim jenom stale cekám co bude. Mysli te ze je nejaka nadeje?
Viz můj příspěvek ze včera 15:37…