Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
Nevím ani kde začít.. asi 2 měsíce jsem sama léčila furt zánět v pochvě. Dopadlo to tak, že jsem si z toho udělala ještě větší zánět a dostala jsem od gynekologa čipky na 10 dnů. Prášky jsem dobrala asi týden před očekávanou menstruací, do toho jsem měla 14 dnu angínu, kterou jsem přechodila a hodně cvičila pak se mi bohužel vrátila a vysadila jsem asi před 14 dny prášky na hormonální nerovnováhu..
bohužel už mám 10 dnu zpoždění. Mám strašně oteklé prsa, nafouklá už tolik nejsem a jiny příznaky taky nemam.
Poslední sex jsem měla 6.6 což podle těhu kalkulačky na netu bych byla asi už v 6 týdnu.😅 Testy jsem si dělala už 4 a všechny byly negativní. Nepocituji žádné příznaky těhotenství akorát ty prsa. Tak se chci zeptat, jestli to muže souviset i s tím zánětem, anginou, a vším ostatním. Počkám ještě asi par dnů a dojdu na gyndu ale už si přijdu, ze jsem tam jak doma 😅 😂
Moc děkuji,
Ještě jsem zapomněla zmínit, ze teda mám syndrom polycystickych ovarii.. ale zatím jsem měla poslední rok pravidelnou MS.. ale stává se, ze jednou za rok to vynechá no
@Sary_zivot11 píše:
Ahoj holkyNevím ani kde začít.. asi 2 měsíce jsem sama léčila furt zánět v pochvě. Dopadlo to tak, že jsem si z toho udělala ještě větší zánět a dostala jsem od gynekologa čipky na 10 dnů. Prášky jsem dobrala asi týden před očekávanou menstruací, do toho jsem měla 14 dnu angínu, kterou jsem přechodila a hodně cvičila pak se mi bohužel vrátila a vysadila jsem asi před 14 dny prášky na hormonální nerovnováhu..
bohužel už mám 10 dnu zpoždění. Mám strašně oteklé prsa, nafouklá už tolik nejsem a jiny příznaky taky nemam.
Poslední sex jsem měla 6.6 což podle těhu kalkulačky na netu bych byla asi už v 6 týdnu.😅 Testy jsem si dělala už 4 a všechny byly negativní. Nepocituji žádné příznaky těhotenství akorát ty prsa. Tak se chci zeptat, jestli to muže souviset i s tím zánětem, anginou, a vším ostatním. Počkám ještě asi par dnů a dojdu na gyndu ale už si přijdu, ze jsem tam jak doma 😅 😂
Moc děkuji,
Ještě jsem zapomněla zmínit, ze teda mám syndrom polycystickych ovarii.. ale zatím jsem měla poslední rok pravidelnou MS.. ale stává se, ze jednou za rok to vynechá no
Ano může.