Třetí den jsem nedostala menstruaci, antikoncepci neberu

15
17.1.11 10:23

Opožděná mentruace

Ahoj, potřebuju poradit už třetí den jsem nedostala menstuaci vždy jsem to měla pravidelně nikdy se mi to nestalo. S přítelem používáme kondom. Antikoncepci jsem nikdy nebrala… Předem děkuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6725
17.1.11 10:25

Udělej si test a budeš vědět hned, jestli jsi těhotná nebo ne. Jestli ne, tak šup k dr, ať se na tebe podívá. Víc se tady radit asi ani nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
17.1.11 10:41

Pokud jsi byla teď nějak ve stresu nebo třeba marod, tak se to stát může, ale určitě bych si udělala test, abych byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.1.11 12:05

třetí den není nic hrozného. Zkus test a když to třeba ještě za týden nedostaneš, skoč si k Dr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.1.11 16:35

jsem trochu nastydlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
24.1.11 14:16

Spoždění může mít mnoho příčin, stres, nemoc, nebo přehnané myšlení na případné těhu ( falešné těhu). Mívala jsem také dost často spoždění i třeba 5 - 7 dní, ale bylo tojen velkým přáním otěhotnět. Myslím, že se ale po 3 dnech bát nemusíš. Doktor mi vždy řekl, že pokud to není víc jak týden, tak mám být v klidu. PAk mi dal vyvolávačku a šla jsem domů. Tak klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.1.11 19:33

Už je to přes týden ale v pátek jsem byla u doktorky a dala mi vyvolávačku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.11 13:58

mám teď úplně stejnej problém jako zakladatelka, akorát, že vůbec nemám s vyvolávačkou zkušenosti, nevim co to je a tak… co když mám nějakou cystu nebo něco?? můj gyndař je neschopnej a ani za nic mě nechce prohlídnout, ale každopádně vim, že nejsem těhotná..podle hcg. omlouvám se, jestli je blbý se vyptávat do již zajeté disuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.1.11 19:37

Asi ti neporadim po vyvolávačce jsem to měla dostat do 4 dní a ještě nic :( Tak Nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
26.1.11 08:58
Májul píše:
Asi ti neporadim po vyvolávačce jsem to měla dostat do 4 dní a ještě nic :( Tak Nevim

Pokud jsi to nedostala, tak se máš opět obrátit na doktora a myslím,že ti dá ještě jednu a nebo udělá test na těhu z krve. Já jsem to vždy po jedné injekci dostala. ALe doktor mi právě říkal, že kdybych to nedostala, tak mám opět přijít. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
26.1.11 09:02
veliky.zlobidlo píše:
mám teď úplně stejnej problém jako zakladatelka, akorát, že vůbec nemám s vyvolávačkou zkušenosti, nevim co to je a tak… co když mám nějakou cystu nebo něco?? můj gyndař je neschopnej a ani za nic mě nechce prohlídnout, ale každopádně vim, že nejsem těhotná..podle hcg. omlouvám se, jestli je blbý se vyptávat do již zajeté disuze.

POdle mě cysta není žádný závažný problém, proto, aby jsi to nedostala.Pokud by jsi šla ale k doktorovi, tak by ti to zjistil. Vyvolávačka je injekce, kterou ti doktor vrazí do zadku. Mělo by to uvolnit menstrulaci - pokud jsi ale těhu, tak miminku by to ublížit nemělo. Tak mimi to taky říkal doktor. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.1.11 20:20

Už je to v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
28.1.11 08:51
Májul píše:
Už je to v pohodě :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.2.15 22:51

Ahojte ženy. Zakládat novou diskuzi, když se to řeší stále dokola je jak u hloupejch. Ale nikdy to není problém přímo o Vás. Já řeším aktuálně menstruaci, ale už jsem nešťastná. X let menstruace pravidelná, a ono buch ho, a v lednu vůbec nepřišla. Už sou to tři týdny, a zachvilku by měla přijít další. Napadlo mě, že bych mohla být v očekávání, ale nechráněný (ač přerušovaný) styk s bývalým přítelem probéhl naposled před víc jak dvěmi měsíci, a tak jsem byla přesvědčená, že pokud bych byla, muselo by to být černé na bílém. Testík negativní, takže asi „hurá“?. Druhá věc je, že jsem jako naivka spala s kolegou (asi před ony třemi týdny), s kterým jsme sex nedokonaly do závěru, ale stejně tak nechráněně, opile, naivně.. Bylo to právě v době, kdy měla menstruace dorazit (nicméně už tak byla opožděná!), je možné, že by byla příčina zde? Před menstruací? Když nedošlo k „udělání“?. Bříško mám nafouklé a bolavé, jako bych menstruaci měla. Prsa mám veliké a bolavé, jako by mě řezalo tucet nožů.. to víte že už mě přemáhá paranoja. Člověk už ani neví, co je normální, a co je neběžný jev. Aktuálně sem pracovně mimo město, a nemám čas, ani možnost zajít k lékařce na kontrolu. Ale čekat takhle až do března? To mám tedy radost.. asi musím čekat, čekat, čekat, co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí