Opožděná menstruace o týden

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.7.23 08:54

Opožděná ms týden

Zdravím všechny, je mi 17 let a s přítelem jsem měla minulý týden první pohlavní styk. Problém je, že od té doby jich bylo více a to i nechráněných. Minulou sobotu jsem měla dostat MS a stále nic. On sice říkal, že se do mě určitě neudělal, ale náhoda je blbec. Je pravda, že jsem byla poslední 3 týdny ve stresu z práce, dovolené a autonehody a prostě teď nevím jestli jsem těhotná nebo je jen opožděná. PMS mám takové že mám citlivé prsa, poboliva mě v podbřišku, nafouklé břicho a sem tam mě bolí hlava. Vzhledem k tomu, že ale PMS a těhotenské příznaky jódu stejné, tak netuším co to z toho může být. Test jsem si ještě nedělala. Nevím zda je na něj brzo nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55927
28.7.23 08:57

Test si udělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
28.7.23 09:05
@Anonymka1599 píše:
Zdravím všechny, je mi 17 let a s přítelem jsem měla minulý týden první pohlavní styk. Problém je, že od té doby jich bylo více a to i nechráněných. Minulou sobotu jsem měla dostat MS a stále nic. On sice říkal, že se do mě určitě neudělal, ale náhoda je blbec. Je pravda, že jsem byla poslední 3 týdny ve stresu z práce, dovolené a autonehody a prostě teď nevím jestli jsem těhotná nebo je jen opožděná. PMS mám takové že mám citlivé prsa, poboliva mě v podbřišku, nafouklé břicho a sem tam mě bolí hlava. Vzhledem k tomu, že ale PMS a těhotenské příznaky jódu stejné, tak netuším co to z toho může být. Test jsem si ještě nedělala. Nevím zda je na něj brzo nebo ne

test. A nechápu, proč se nechránís, vždyt ještě nemaš ani ukoncenou skolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
28.7.23 09:05
@Anonymka1599 píše:
Zdravím všechny, je mi 17 let a s přítelem jsem měla minulý týden první pohlavní styk. Problém je, že od té doby jich bylo více a to i nechráněných. Minulou sobotu jsem měla dostat MS a stále nic. On sice říkal, že se do mě určitě neudělal, ale náhoda je blbec. Je pravda, že jsem byla poslední 3 týdny ve stresu z práce, dovolené a autonehody a prostě teď nevím jestli jsem těhotná nebo je jen opožděná. PMS mám takové že mám citlivé prsa, poboliva mě v podbřišku, nafouklé břicho a sem tam mě bolí hlava. Vzhledem k tomu, že ale PMS a těhotenské příznaky jódu stejné, tak netuším co to z toho může být. Test jsem si ještě nedělala. Nevím zda je na něj brzo nebo ne

Test si udělat můžeš, ale spíš to bude brzo.. proč se nechráníte? :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.23 09:17

@korn123 my se chránili kondomem, ale ne úplně vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
28.7.23 09:22
@Anonymka1599 píše:
@korn123 my se chránili kondomem, ale ne úplně vždy.

No to je sice hezký, že jste se OBČAS chránili, ale šance k otěhotnění je vždy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
28.7.23 09:37

A už ti někdo řekl, že stačí JEDEN nechráněný styk, ba dokonce při troše smůly i takový, kde je ejakulace mimo, aby se z toho dalo otěhotnět?
Když se budete chránit jen tak trochu, můžeš být taky tak trochu těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.8.23 15:11

po prvním pohlavním styku opožděná menstruace

Dobrý den, jdu si pro radu. minulý týden jsem mela první pohlavní styk. ctyri dny na to jsem mela dostat menstruaci, ale ta se nedostavila. pohlavni styk byl chraneny a nedoslo k vyvrcholeni. aktualne mam ctyri dny zpozdeni, mam to zatim nechat byt a vyckat jestli se menstruace dostavy nebo si udelat test? dost me to stresuje. dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
16.8.23 08:02

@ellie112 Test je prukazny az tak 14 dni od styku, ale pokud byl chraneny, tak to tehotenstvi nebude. Muze to mit spoustu jinych pricin, stres, nemoc atd. Takze bych byla v klidu a pockala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
16.8.23 11:53

Zachovej klid. Pokud jste použili kondom a punčoška se neroztrhla ani neshrnula, nemohlo se do Tebe nic dostat a tedy nemůžeš být těhotná. Navíc krátce před menstruací je nebezpečí otěhotnění malé, i kdyby to partner do Tebe pustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.23 20:08

Ovulační test pozitivní 13.8.

Ahoj holky, 13.8. mi vyšel pozitivní ovulační test, to proběhlo snažení. Dnes mám ještě 4 dny do menstruace, před pár hodinami jsem začala cítit bolesti v kříži a teď jsem začala špinit. Menstruaci mívám většinou po 27mi dnech. Dnes teprave 24den. Stalo se někomu něco podobného, že i přesto byl těhotnej?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex